Yardım Değişen indirme hızı

OktayD__

80+
Reaksiyon skoru
41
İlk yaptığımda sonuç bu oldu sonra hemen bir kere daha yaptım ve sonuç bu çıktı (58 olan 2.yaptığım) internetim Türknet 100 paket

Ekler

• Opera Anlık Görüntü_202sasaf0-11-07_002010_hiztesti.turktelekom.com.tr.png
    Opera Anlık Görüntü_202sasaf0-11-07_002010_hiztesti.turktelekom.com.tr.png
    16.2 KB · Hit: 42
  • fs.png
    fs.png
    17 KB · Hit: 59
Kendi telefonumda yaptığımda 26 çıkıyor annemin telefonunda ise 50 çıkıyor anlamadım gitti

Hocam en doğru sonuç için şu adımları uygulayın: öncelikle modemin fişini çekip 10sn sonra tekrar takın, arkada bir indirme, windows update olmadığından emin olun, sizden başka internete bağlanan olmamasına özen gösterin (video izleyen vb olmasın), bilgisayarda speedtestten başka bir şey açık olmasın ve son olarak modeme uzak olmadığınızdan emin olun.

Hocam en doğru sonuç için şu adımları uygulayın: öncelikle modemin fişini çekip 10sn sonra tekrar takın, arkada bir indirme, windows update olmadığından emin olun, sizden başka internete bağlanan olmamasına özen gösterin (video izleyen vb olmasın), bilgisayarda speedtestten başka bir şey açık olmasın ve son olarak modeme uzak olmadığınızdan emin olun.
Hocam peki benim hat değerlerim nasil?

Ekler

• Screenshot_20201106-221938_Chrome.jpg
    Screenshot_20201106-221938_Chrome.jpg
    389.4 KB · Hit: 34
değerler gayet iyi.
ancak hattına 35mbps tanımlanmışken 90mbps'lerde internet alman imkansız ?!?
Hocam 75 mbps ye gecis yapmistim. Ancak modeme ethernet ile bagliyken 74 mbps hiz aldigim halde wifi ile bagli cihazlar 40 mbps yi gecemedi. Ben de 35 mbps ye geri döndüm. Kablosuz cihazlarin hizi neden düsük kalmis olabilir?

Hocam 75 mbps ye gecis yapmistim. Ancak modeme ethernet ile bagliyken 74 mbps hiz aldigim halde wifi ile bagli cihazlar 40 mbps yi gecemedi. Ben de 35 mbps ye geri döndüm. Kablosuz cihazlarin hizi neden düsük kalmis olabilir?
modem 5GHz destekli değilse normal.
kabloluya yakın hızlar için 5GHz kullanan modemleri tercih etmelisin.

modem 5GHz destekli değilse normal.
kabloluya yakın hızlar için 5GHz kullanan modemleri tercih etmelisin.
Anladim hocam. 5 GHZ destekli onerebileceginiz bir modem var mi peki?

interneti ilk aldığımda bana verdikleri değer;

30 Upload 30 Dowloand

1 hafta sonra

29 Upload 34 Dowloand

Şuan

5 Upload 4 Dowloand :D

Geri