Değişik Hukuk İşlemleri

Entsetzen

80+
Reaksiyon skoru
121
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşımın arkadaşı bir arkadaşa ( Allah rahmet eylesin ) çocuğa korku öğesi içeren bir video atmış. Çocuk bundan sonra korkarak hastaneye kaldırmışlar ve ne olduğunu biliyorsunuz. Belki şakadır ama bilmiyorum bana böyle bir şey geldi. Ben de bilemedim sizlere sorayım dedim. Bu tür şeyler cinayet vs. olarak sayılıyor mudur?

Yardım ve yataklık suçuna giriyor olabilir

Hocam ölümüne sebebiyet yada akıl sağlığını kaybetmesine

Kasten öldürmeye girmez de kesin bi suç olarka geçiyordur

Az önce babama da sordum onun iradesinde izlediği için izlemeseymiş dedi. Sizce bu mu geçer yoksa kesinlikle bir ceza alır mı?
Gizli link falan mı yoksa görülen bişi mi

Az önce babama da sordum onun iradesinde izlediği için izlemeseymiş dedi. Sizce bu mu geçer yoksa kesinlikle bir ceza alır mı?
Eğer jumpscare tarzında bir şey çıkacağını bildiğine dair bir şey yazdıysa sorun olmaz ama bilmiyorsa suçtur eminim

Karşı tarafın suçu azalır ama 18 yaş altındaysa videoyu izleyen arkadaş ve video 18+ ise bilmeden izlerse ufak da olsa ceza yer

Eğer jumpscare tarzında bir şey çıkacağını bildiğine dair bir şey yazdıysa sorun olmaz ama bilmiyorsa suçtur eminim
Peki efendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karşı tarafın suçu azalır ama 18 yaş altındaysa videoyu izleyen arkadaş ve video 18+ ise bilmeden izlerse ufak da olsa ceza yer
+18 bir korku filmi mi bilmiyorum ama yani çocuğun videoyu bildiğini ve iradesinde izlediğini söyledi.

Geri