Neler Yeni

🔥İndirim Dell Alienware AW2723DF 27 inç 19.999,00 ₺

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hadi ya tüh görsem alırdım :S takip edeyim belki amazon prime gününde düşürür
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte hiç bilmiyorum hocam oynayan biri tecrübeli kimsede yazmıyor onun için çok kararsızım suan ekran 23.6 inc devasa geleceği kesin :D
Takip edilebilir. 4k fazlasına hem Oled hemde 360hz her türlü değer.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qpre

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
eyyüb
bende aynı şekilde AW2725DF bu ürünü sordum bilgimiz yok stoklara girince satış ekranlarından görürsünüz dediler. Bende AW2725DF bunu bulabilseydim iyidi
ayda ufak tefek biriktirip bir monitor alim dedim kaç aydır biriktiriyorum survivor yaşatıyorlar bize :D

• Beğen

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
ayda ufak tefek biriktirip bir monitor alim dedim kaç aydır biriktiriyorum survivor yaşatıyorlar bize :D
İyi valla hocam biriktirebildiysen ben direk full borç olarak alacam yoksa olmuyor :D

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
eyyüb
İyi valla hocam biriktirebildiysen ben direk full borç olarak alacam yoksa olmuyor :D
eski monitor elimde duruyor bir satsam rağatlıcam 35 biriktirdim 32 inçler 40-45 aşağı zor 10 milyarda faizsiz kredi cekicem fakirliğin gözü kör olsun :D

• Beğen

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
eski monitor elimde duruyor bir satsam rağatlıcam 35 biriktirdim 32 inçler 40-45 aşağı zor 10 milyarda faizsiz kredi cekicem fakirliğin gözü kör olsun :D
bi 32 inc monitör almak için adam neler yapıyor yurtdısında adam 1 hafta calıssa belki bu ürünleri alır :D :D inşallah güzel indirimler gelirde alırız hepimiz ben amazon prime bekliyorum yalan yok ayın 16sı çökecem siteye :D

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
eyyüb
bi 32 inc monitör almak için adam neler yapıyor yurtdısında adam 1 hafta calıssa belki bu ürünleri alır :D :D inşallah güzel indirimler gelirde alırız hepimiz ben amazon prime bekliyorum yalan yok ayın 16sı çökecem siteye :D
Az önce söyledim auros geldi stoga 😂 46bin çok ya Samsung beklicem 35-40 arası cikar kesin oda yeterli bana.
Prime denk gelmez şans yok.

• Beğen

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
Az önce söyledim auros geldi stoga 😂 46bin çok ya Samsung beklicem 35-40 arası cikar kesin oda yeterli bana.
Prime denk gelmez şans yok.
Biraz daha konusursak gelir belki hocam :D :D

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
eyyüb
  • Beğen

Nufrit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Uğur
bencede kesinlikle o para hala ederi değil adamlar 22 binden beri düşüyorlar kimse almaz ki hala

FPS Oyunlarında aşağıdaki ürün sizce mantıklı mı 34 ultrawide mantıklı değil diyor çoğu kişi olacağını bilsem aşağıdakini almayada niyetleniyor gibiyimde daha düşer mi bilmem
Gigabyte M34WQ kullanıcısıyım hocam 3440x1440 34 inch bu monitör de, her türden oyun oynuyorum CS gibi oyunlarda black bar ile oynayabiliyorsunuz, oyuna her girişimde uğraşırım ben derseniz monitör menüsünde 34 inchi 27 inche ayarlayıp 4:3 stretched de oynayabiliyorsunuz. Ben bir yıl bu şekilde kullandıktan sonra direkt UW 21:9 oynuyorum fps olsa bile, sorun yaşamıyorum. Deneyimleyip karar vermeniz daha doğru olur fakat benim fikrim FPS de keyifli oluyor yönünde.

Ekstra olarak hikaye oyunları daha çok içine çekiyor UW monitörlerde, PoE oynadığım için almıştım onda da keyif aldım. İş için de çok uygun.

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
Gigabyte M34WQ kullanıcısıyım hocam 3440x1440 34 inch bu monitör de, her türden oyun oynuyorum CS gibi oyunlarda black bar ile oynayabiliyorsunuz, oyuna her girişimde uğraşırım ben derseniz monitör menüsünde 34 inchi 27 inche ayarlayıp 4:3 stretched de oynayabiliyorsunuz. Ben bir yıl bu şekilde kullandıktan sonra direkt UW 21:9 oynuyorum fps olsa bile, sorun yaşamıyorum. Deneyimleyip karar vermeniz daha doğru olur fakat benim fikrim FPS de keyifli oluyor yönünde.

Ekstra olarak hikaye oyunları daha çok içine çekiyor UW monitörlerde, PoE oynadığım için almıştım onda da keyif aldım. İş için de çok uygun.
Görüntü mükemmel onu tartışmam gerçekten çok farklı çok istiyorum ama dediğiniz gibi fps oynayıp deneyimlemek lazım oda imkansız suan :D

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bunun bu kadar pahalı olma sebebi nedir? OLED panelde değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,648
Üyeler
161,318
Son üye
reisysk
Top Bottom