Dell Alienware AW2725D Alienware ebrar bilgisayar

Eror404

80+
Reaksiyon skoru
40
Amazon'dan 9 taksıt ımkanıyla Amazon.com.tr
Bu monıtoru alacagım ama ebrar bilgisayar satıcı cok guven vermıyor açıkçası bırkac duyduklarıma gore sızce sorun yasar mıyım evde de cok duramıyorum ıdade falan da ugrasmak ıstemıyorum ama baska alacak yer de yok 9 taksıte aklımda G5 OLED var samung tarafında hiçbir fıkrım yok sipariş edecegım bugün açıkçası ama hangısını almalıyım ebrar bilgisayara guvenmelı mıyım bılmıyorum.

amazondan alınan bi üründe iadede vs sorun yaşayana pek rastlamadım. zaten sanırım 14 günlük koşulsuz cayma hakkın var.

Ebrar bilgisayardan bir şey alınmaz.
hocam valla bende bılmıyorum kı belkı sorunsuz gelır ıstedıgımız seyı bıle alamaz olduk parasıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazondan alınan bi üründe iadede vs sorun yaşayana pek rastlamadım. zaten sanırım 14 günlük koşulsuz cayma hakkın var.
evet hocam ıade konusunda sorun yasayacagımı sanmam ama o kadar emın ol kımsenın ne vaktı var ne uğraşası var

Hocam şu an sipariş ettım de ne oldu anlamadım taksıt yaptımmı hatırlamıyordum o yuzden telefona gelen arama onaylamasını reddettım bloke oldu hesap şu an onunla ugrasıyorum nerede yazıyor taksıt ımkanı ama şu an ıptal edımedi gozukmuyor. Ama parayı onaylamadım.

Hocam şu an sipariş ettım de ne oldu anlamadım taksıt yaptımmı hatırlamıyordum o yuzden telefona gelen arama onaylamasını reddettım bloke oldu hesap şu an onunla ugrasıyorum nerede yazıyor taksıt ımkanı ama şu an ıptal edımedi gozukmuyor. Ama parayı onaylamadım.
satın almayı reddettin diye hesabın niye bloke oluyor? amazon hesabından bahsediyorsan yenisini açarsın sorun olmaz bütün kartlara nerdeyse taksit var bu arada
1772455902849.webp

eyvallah hocam darısı başınıza bu saateen sonra falan ıptal falan edılmez degıl mı ?
faturası kesildiyse ve numaranıza yada mailinize siparişin alındığına dair mesaj geldiyse iptal falan olacağını zannetmem. zaten arada bir sipariş detaylarına girip kontrol edersiniz.

faturası kesildiyse ve numaranıza yada mailinize siparişin alındığına dair mesaj geldiyse iptal falan olacağını zannetmem. zaten arada bir sipariş detaylarına girip kontrol edersiniz.
hocam valla fatura adına dahi bir şey gelmedi maile bu geldı
1772460994412.webp

Geri