Dell g15 5520 i7 12700h

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tuf serisinin ısınma sorunu olduğunu yazmış bir çok kişi tam emin olamadım o yüzden,hp’nin de şöyle bir modelini buldum https://www.vatanbilgisayar.com/ome...-5800hx-32gb-1tb-16-1inc-rx6600m-8gb-w11.html
Bunun fiyatı bana daha çok uyuyor

Son düzenleme:
Amd ekran kartı tercih edilmez. Ayrıca tdp kısarsınız biraz tuf da soğur. (85 laptoplar için normal)
TUF için tdp kısmak bir fayda etmiyor çünkü işlemci değil ekran kartı sıcaklığı bu durumda soğutucu takviyesi lazım. O da ne kadar fayda sağlar bilemem. https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-4/

Anladım aga,peki msı katana serisi hakkında bilgin var mı
Kötü ve soba.

Aga monster kimse önermiyor yazılım ve bilgisayar mühendisliği için.
Kullanım amacınızı söylemediğiniz için bu öneriyi yaptım. Tulpar serisi gayet iyi Tongfang kasa ve bir problemi yok. Adaptöre bağlı kalmanız gerekecek ek olarak. Eğer pil gücü istiyorsanız zaten baktığınız cihazlar yanlış. Zephyrus modellerine bakın.

TUF için tdp kısmak bir fayda etmiyor çünkü işlemci değil ekran kartı sıcaklığı bu durumda
Bilmiyorum çevremde kullananlar ısınma yaşamıyor. 80-85 dereceler valo cs gibi oyunlar için doğal değerler.

Anladım aga,peki msı katana serisi hakkında bilgin var mı
Kötü ama evinizi güzel ısıtır kışın.

Bilmiyorum çevremde kullananlar ısınma yaşamıyor. 80-85 dereceler valo cs gibi oyunlar için doğal değerler.
İşlemci için doğal fakat ekran kartı için değil çünkü ekran kartları bir süre sonra kendisini soğutmak için TDP düşürüyor bu sayede cihaz soğuyor fakat FPS düşüşü yaşanıyor o yüzden soğutucu takviyesi önemli.

Kullanım amacınızı söylemediğiniz için bu öneriyi yaptım. Tulpar serisi gayet iyi Tongfang kasa ve bir problemi yok. Adaptöre bağlı kalmanız gerekecek ek olarak. Eğer pil gücü istiyorsanız zaten baktığınız cihazlar yanlış. Zephyrus modellerine bakın.
Adaptöre bağlı kalmaktan kastını anlamadım tam

Adaptöre bağlı kalmaktan kastını anlamadım tam
Yani attığım cihaz pil gücünde üzecektir seni. Sanırsam yaklaşık 2-3 saat çıkarıyor günlük kullanımda. Ekran tarafı gayet iyi. İşlemci 8 Core 16 Thread ve 130W 3060 bulunuyor. MUX Switch'te rekabetçi oyunlarda avantaj sağlar size.

Geri