Neler Yeni

Dell G2524h 0.5 ms olayı yalan mıdır?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Arda
Arkadaşlar selamlar, Dell G2524h marka monitörü aldım 280Hz 0.5 ms diye geçiyor, bazı yerler de 7 ms kadar çıktığı söyleniyor monitörün. Hardcore bir şekil de Valorant oynamak için aldım bütçe de buna yetti. Neden böyle acaba iptal edip farklı monitöre mi yönelmem gerek?

elemin

80+ Bronze
IPS panellerin birçoğu öyle hocam gecikmesi 1 e yakın istiyorsan TN panele yönelmen lazım o da görüntü kalitesi düşük bir panel.BenQ'nun TN panelli modelleri gibi ama akıcılık 10 numara o ayrı.0.5 ms 1 ms olayı genelde yalan yapılan testlerde g2524h'ın ortalama 6-7 ms verdiğini görmüştüm gözle fark edilecek bir durum değil asla esporcu da değilseniz yüksek ranklarda sizi üzmez.

Emn1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emin Turunç
Knk bende yarın sipariş vermeyi düşünüyorum merak ettim bu konuyu ona göre başka monitör bakalım

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IPS panellerin birçoğu öyle hocam gecikmesi 1 e yakın istiyorsan TN panele yönelmen lazım o da görüntü kalitesi düşük bir panel.BenQ'nun TN panelli modelleri gibi ama akıcılık 10 numara o ayrı.0.5 ms 1 ms olayı genelde yalan yapılan testlerde g2524h'ın ortalama 6-7 ms verdiğini görmüştüm gözle fark edilecek bir durum değil asla esporcu da değilseniz yüksek ranklarda sizi üzmez.
e-sporculuk için çabalayacağım ondan bu monitörü sipariş ettim hocam. immo1 rankım şu anda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus vg249q1a var bende 165hz onla aynı mıdır ki ms farkı.

elemin

80+ Bronze
e-sporculuk için çabalayacağım ondan bu monitörü sipariş ettim hocam. immo1 rankım şu anda.

Asus vg249q1a var bende 165hz onla aynı mıdır ki ms farkı.
hemen hemen benzer hocam.Hertz farkı var işte sadece.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hemen hemen benzer hocam.Hertz farkı var işte sadece.
o zaman sorun yaşamam çünkü ms bunda asus vg249q1a da hissetmiyorum. 280hz diye geçtim delle, ne düşünüyorsunuz sizce sıkıntı çıkartır mı?

elemin

80+ Bronze
ms'i zaten hissetmeniz çok mümkün değil ama o monitörden 280 yerine 360'a geçmeyi tercih ederdim ben bütçemi biraz daha biriktirip ve eldeki monitörü satıp.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
5 MS e kadar göz zaten algilayamiyor
Sizin için Hz daha önemli

ms'i zaten hissetmeniz çok mümkün değil ama o monitörden 280 yerine 360'a geçmeyi tercih ederdim ben bütçemi biraz daha biriktirip ve eldeki monitörü satıp.
165 ten 280 e geçmek muhakkak bir fark yaratacaktır ama arkadaşında dediği gibi 360 olursa farkı çok daha net hissedersiniz

elemin

80+ Bronze
Ben kullandım dell monitörü ama renkleri pek hoşuma gitmemişti sadece hz olayı da 280'e OC yaparak ulaşabiliyorsun ne kadar düzgün veriyor bilmiyorum.

OC'yi de menüden yapıyosun zaten zor bir tarafı yok yani yanıltmasın o söylediğim.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Arda
5 MS e kadar göz zaten algilayamiyor
Sizin için Hz daha önemli

165 ten 280 e geçmek muhakkak bir fark yaratacaktır ama arkadaşında dediği gibi 360 olursa farkı çok daha net hissedersiniz
Hocam imkanı yok çıkamam zaten taksitle aldım 360'a çıkmak imkanız benim için.

Ben kullandım dell monitörü ama renkleri pek hoşuma gitmemişti sadece hz olayı da 280'e OC yaparak ulaşabiliyorsun ne kadar düzgün veriyor bilmiyorum.

OC'yi de menüden yapıyosun zaten zor bir tarafı yok yani yanıltmasın o söylediğim.
Biliyorum biliyorum hocam, 165hz de oc benim.

elemin

80+ Bronze
Yani dediğim gibi sizi üzmez akıcılığı da güzel ben 144hz den geçmiştim g2524h modeline farkı çok az da olsa algılayabildim neticede bilekte bitiyor iş monitör hzsi ne kadar iyi olsa da en fazla 1-2 adım ödeye taşır fazlasını yapmak sizin elinizde.540 alıp plattan çıkamayan arkadaşlarım da var yani o yüzden şu an alabildiğinizi alıp keyfini çıkarın en kötü sonradan satar yükseğini alırsınız:D

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Arda
Yani dediğim gibi sizi üzmez akıcılığı da güzel ben 144hz den geçmiştim g2524h modeline farkı çok az da olsa algılayabildim neticede bilekte bitiyor iş monitör hzsi ne kadar iyi olsa da en fazla 1-2 adım ödeye taşır fazlasını yapmak sizin elinizde.540 alıp plattan çıkamayan arkadaşlarım da var yani :D
1 sene de plattan immo 1 89rr kadar çıktım. bakalım deneyeceğiz umarım ms olayı üzmez.

Top Bottom