Neler Yeni

Dell G2524h monitördeki piksel sorunu ölü piksel mi yoksa sıkışmış piksel midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ogün Özdemir
Monitörde sadece siyahta ve çok az belirgin olarak da mavi renkte görünen yeşil bir piksel var. Bu ölü piksel midir yoksa stuck piksel mi? Sizce iade etmeli miyim?

Ekler

• 123.jpg
    123.jpg
    73 KB · Hit: 35

zorlu123123

80+ Bronze
parlak pixel sıkışık pixel yani

siyah ekranda ölü pixel göremezsiniz beyaz ekranda siyahlık ölü pixel olur sizinki bariz parlak pixel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörde sadece siyahta ve çok az belirgin olarak da mavi renkte görünen yeşil bir piksel var. Bu ölü piksel midir yoksa stuck piksel mi? Sizce iade etmeli miyim?
bende alienware 360 hz var 1 tane parlak pixel var normalde 0 pixel töleransı var 1 kere değişim istedim yine geldi parlak

kenarda olduğu için yenileme konusunda zorluk çıkardılar bende panel iyice eskiyene kadar garantinin son ayında değişim talebi oluşturucagım dedim :D bir şey diyemediler ömrü dolmaya yakın değişim istersin brom

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ogün Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
parlak pixel sıkışık pixel yani

siyah ekranda ölü pixel göremezsiniz beyaz ekranda siyahlık ölü pixel olur sizinki bariz parlak pixel
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende alienware 360 hz var 1 tane parlak pixel var normalde 0 pixel töleransı var 1 kere değişim istedim yine geldi parlak

kenarda olduğu için yenileme konusunda zorluk çıkardılar bende panel iyice eskiyene kadar garantinin son ayında değişim talebi oluşturucagım dedim :D bir şey diyemediler ömrü dolmaya yakın değişim istersin brom
Valla çok mantıklıymış hocam eyvallah.

zorlu123123

80+ Bronze
Valla çok mantıklıymış hocam eyvallah.
0 pixel garantisi varmı onu kontrol et kimisi 1.2 pixele okey der bunlar yazıyor olmalı internette garanti ıvır zıvırlarının olduğu yerde modelden modele sayı artıp azalabilir bi bak eğer 0 yada 1 ise dediğimi yaparsın ölü olmamasından iyidir parlak pixeller zamanla düzelebiliyor bi site varda pixel fixer diye onu parlak yerin içine denk getir 1.2 saat beklet belki düzelir bazen kendiliğinden geçiyor derlerdi ölü pixelin çözümü yokturda parlak şans olarak birden kaybolabilir o yüzden dert etmeyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ogün Özdemir
0 pixel garantisi varmı onu kontrol et kimisi 1.2 pixele okey der bunlar yazıyor olmalı internette garanti ıvır zıvırlarının olduğu yerde modelden modele sayı artıp azalabilir bi bak eğer 0 yada 1 ise dediğimi yaparsın ölü olmamasından iyidir parlak pixeller zamanla düzelebiliyor bi site varda pixel fixer diye onu parlak yerin içine denk getir 1.2 saat beklet belki düzelir bazen kendiliğinden geçiyor derlerdi ölü pixelin çözümü yokturda parlak şans olarak birden kaybolabilir o yüzden dert etmeyin
Denedim onu düzelmedi valla.

zorlu123123

80+ Bronze
Denedim onu düzelmedi valla.
şanş işi bendede düzelmedi düzelen var düzelmeyen var parlak çok göze batmaz hatta ve hatta baktıgınız açı arka planın rengi gibi şeyler gösterip göstermemezlik yapabilir sizde mavi sıkışık kalmış gibi oyun oynarken hiç farketmezsiniz bile anca düz renk yerlerde gözükür ben oyun içlerinde nerde oldugunu unutuyorum bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ogün Özdemir
Hocam burada G serisi benimki 0'a izin verildi dediğini çözemedim?

Ekler

• 1734466519291.png
    1734466519291.png
    92.7 KB · Hit: 10
Top Bottom