ogunnozdemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
bende alienware 360 hz var 1 tane parlak pixel var normalde 0 pixel töleransı var 1 kere değişim istedim yine geldi parlakMonitörde sadece siyahta ve çok az belirgin olarak da mavi renkte görünen yeşil bir piksel var. Bu ölü piksel midir yoksa stuck piksel mi? Sizce iade etmeli miyim?
Valla çok mantıklıymış hocam eyvallah.parlak pixel sıkışık pixel yani
siyah ekranda ölü pixel göremezsiniz beyaz ekranda siyahlık ölü pixel olur sizinki bariz parlak pixel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende alienware 360 hz var 1 tane parlak pixel var normalde 0 pixel töleransı var 1 kere değişim istedim yine geldi parlak
kenarda olduğu için yenileme konusunda zorluk çıkardılar bende panel iyice eskiyene kadar garantinin son ayında değişim talebi oluşturucagım dedimbir şey diyemediler ömrü dolmaya yakın değişim istersin brom
0 pixel garantisi varmı onu kontrol et kimisi 1.2 pixele okey der bunlar yazıyor olmalı internette garanti ıvır zıvırlarının olduğu yerde modelden modele sayı artıp azalabilir bi bak eğer 0 yada 1 ise dediğimi yaparsın ölü olmamasından iyidir parlak pixeller zamanla düzelebiliyor bi site varda pixel fixer diye onu parlak yerin içine denk getir 1.2 saat beklet belki düzelir bazen kendiliğinden geçiyor derlerdi ölü pixelin çözümü yokturda parlak şans olarak birden kaybolabilir o yüzden dert etmeyinValla çok mantıklıymış hocam eyvallah.
Denedim onu düzelmedi valla.0 pixel garantisi varmı onu kontrol et kimisi 1.2 pixele okey der bunlar yazıyor olmalı internette garanti ıvır zıvırlarının olduğu yerde modelden modele sayı artıp azalabilir bi bak eğer 0 yada 1 ise dediğimi yaparsın ölü olmamasından iyidir parlak pixeller zamanla düzelebiliyor bi site varda pixel fixer diye onu parlak yerin içine denk getir 1.2 saat beklet belki düzelir bazen kendiliğinden geçiyor derlerdi ölü pixelin çözümü yokturda parlak şans olarak birden kaybolabilir o yüzden dert etmeyin
şanş işi bendede düzelmedi düzelen var düzelmeyen var parlak çok göze batmaz hatta ve hatta baktıgınız açı arka planın rengi gibi şeyler gösterip göstermemezlik yapabilir sizde mavi sıkışık kalmış gibi oyun oynarken hiç farketmezsiniz bile anca düz renk yerlerde gözükür ben oyun içlerinde nerde oldugunu unutuyorum bileDenedim onu düzelmedi valla.