Neler Yeni

Dell G2724D 27" 1 ms 165 Hz 2K tercihi doğru mu?

Seluze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Deniz Çakır
Instagram
denizckr12
Steam
Seluze
Selam arkadaşlar,

Yeni sistem topladığımdan, şu an elimde ki monitör LG UltraGear 27GS60F-B 27 inç 180Hz FHD 1ms HDR 10 IPS olduğundan ve performans açısından beni tatmin etmediğinden bu monitörü Amazon üzerinden iade edip yeni monitör almaya kadar verdim.

Forum konularında ve genel internet gezintisi sonunda, Dell G2724D 27" 1 ms 165 Hz 2K monitör siparişimi az önce verdim. Kullanan herkesin çok memnun kaldığını gördüm ve bu fiyata en iyi fiyat performans monitör olduğu söylenmekte. Yaklaşık olarak 15% indirime girmiş kaçırmak istemedim.

Sizce bu monitör yerine başka bir monitör tercih edilebilir miydi? Yoksa doğru bir tercih mi yapmışım?

Seluze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Deniz Çakır
Instagram
denizckr12
Steam
Seluze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Ben Uzun Süre 2K laptop monitörü kullandım. Daha sonrasında LG UltraGear 27GS60F-B satın aldım ve görüntü kalitesini ve özellikle Fast IPS çok kötü olduğunu hissettim. LG aslında çok güzel bir marka ama Ultragear serisi beni biraz sinirlendirdi. Sürekli kendi kendine kontrast ayarını 0 a çekmesi. HDR kalitesinin inanılmaz zayıf olması beni kendinden bi tık soğuttu. Dell ile şansımı deneyeceğim. bi bakalım olmazsa iade ederiz onuda :)

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
yunuseren
Dell monitörde kullandım bende 200 hz pivot bir monitördü inanılmaz memnundum ama çok dikkat et monitörün pivot özelliğini kulanırken parmağımın gerçekten çok ama çok düşük bir baskı yapmasıyla beraber ekran içi kırıldı çok üzülmüştüm aklının bir köşesinde bulunsun

Seluze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Deniz Çakır
Instagram
denizckr12
Steam
Seluze
Dell monitörde kullandım bende 200 hz pivot bir monitördü inanılmaz memnundum ama çok dikkat et monitörün pivot özelliğini kulanırken parmağımın gerçekten çok ama çok düşük bir baskı yapmasıyla beraber ekran içi kırıldı çok üzülmüştüm aklının bir köşesinde bulunsun
Hocam zaten masam minik. Eğer geniş bir masam ve odam olsaydı, Elimde ki monitörü satmazdım 2. olarak kullanırdım. Dell pivot olarak kullanmam sanırım. Dell için herkes hep iyi şeyler söylüyor. Zaten teknik servis kısmı muazzammış. Adamlar eve geliyorlar :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hasan

Seluze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Deniz Çakır
Instagram
denizckr12
Steam
Seluze
Dell güzel bir modeldi ama sonradan farklı panele geçtikleri söyleniyordu. O panelde kalitesi düşmüş.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Güzel bir marka, kendim de G2722HS modelini kullanıyorum. Fakat forum da monitör işinin kitabını yazmış @Fantastiktürk hocamız bu fiyatlarda MSI G274QPF E2, Philips Evnia 27m2n5500/00 modellerini öneriyor.

Seluze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Deniz Çakır
Instagram
denizckr12
Steam
Seluze
Güzel bir marka, kendim de G2722HS modelini kullanıyorum. Fakat forum da monitör işinin kitabını yazmış @Fantastiktürk hocamız bu fiyatlarda MSI G274QPF E2, Philips Evnia 27m2n5500/00 modellerini öneriyor.
Hocam ben 8200 tl fiyatla aldım. Ve evet bu modellerde seçeneklerim arasında vardı ama ben en son dell de karar kıldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hasan
Hocam ben siparişi verdim. Asus Güzele benziyor. Ama asus için çok güzel şeyler duymadım. o yüzden biraz uzaklaştım bu markalardan. Dell ile bir şansımı deniyeceğim.
Hocam hayırlı olsun tüm markalar için iyi ve kötü şeyler deniyor olması'da normal sonuçta herkes her marka'dan memnun olamaz fakat bu modeli deneyimlerime ve premium oluşuna göre yorumladım.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hocam ben 8200 tl fiyatla aldım. Ve evet bu modellerde seçeneklerim arasında vardı ama ben en son dell de karar kıldım.
Gayet memnun olursun zaten hocam, hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallah.

Seluze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Deniz Çakır
Instagram
denizckr12
Steam
Seluze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç