Neler Yeni

Dell monitör kaç ölü piksel kabul ediyor

Abdullah1

80+ Bronze
Dell markası kaç ölü piksel kabul ediyor kesin bilgisi olan yazarsa sevinirim ona göre alicam

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
1 tane ölü piksel ciksa bile almaları lazım

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Dell'de ölü pixel biraz zor çıkar. Daha çıkanına rastlamadım hiç. 1.Sınıf panel kullanmaktalar zaten olasılık %'de 1 ihtimal olur.
Genel olarak 3 ölü pixel ayıplı ürün sınıfına girmez. Pixel garantili ürünlerde değerlendirilebilir. Birebir değişim mantığında. :)

Abdullah1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dell'de ölü pixel biraz zor çıkar. Daha çıkanına rastlamadım hiç. 1.Sınıf panel kullanmaktalar zaten olasılık %'de 1 ihtimal olur.
Genel olarak 3 ölü pixel ayıplı ürün sınıfına girmez. Pixel garantili ürünlerde değerlendirilebilir. Birebir değişim mantığında. :)
Hocam Dell değişim için yurtdışına göndermek gerekiyomus ürünü üründe 6 hafta sonra eline geciyormus öyle deniyor dogrumudur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bide bunu almayı düşünüyorum iyi midir?

Ekler

• Screenshot_2021-09-08-13-36-50-850_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2021-09-08-13-36-50-850_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    397.9 KB · Hit: 140

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Hocam Dell değişim için yurtdışına göndermek gerekiyomus ürünü üründe 6 hafta sonra eline geciyormus öyle deniyor dogrumudur

O monitör yerine bunlardan birini öneririm.
İps panel oldukları için görüntü daha iyi olur.

Abdullah1

80+ Bronze
O monitör yerine bunlardan birini öneririm.
İps panel oldukları için görüntü daha iyi olur.
Hocam bende az önce attığınız LG ye bakıyordum kaç ölü piksel kabul ediyor lg

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Berkecan Ergin
Şu ölü piksel olayı satıcıylada alakalı. Arkadaş monster monıtor aldı bi tane çıktı direkt iade aldılar. Bazı firmalar 3 ve 3 ten az ise kabul etmiyor bazısı 5 diyor.

Abdullah1

80+ Bronze
Şu ölü piksel olayı satıcıylada alakalı. Arkadaş monster monıtor aldı bi tane çıktı direkt iade aldılar. Bazı firmalar 3 ve 3 ten az ise kabul etmiyor bazısı 5 diyor.
Satıcıyla alakalı değil ureticisiyle alakalı ben HP nin kendi canli desteğine sormuştum kaç ölü piksel kabul oluyor diye. 5 demişti mesela AOC monitör 1 ölü piksel kabul ediyo Asus 3 ediyor bunlar böyle satıcıyla alakası yok

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Berkecan Ergin
Satıcıyla alakalı değil ureticisiyle alakalı ben HP nin kendi canli desteğine sormuştum kaç ölü piksel kabul oluyor diye. 5 demişti mesela AOC monitör 1 ölü piksel kabul ediyo Asus 3 ediyor bunlar böyle satıcıyla alakası yok
Ben asus monıtor alırken satıcı 5 ve altındaysa almayız dedi ama o sebepten öyle dedim. Sadece üreticiyle değil satıcıylada alakalı

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55

1.Soruya cevap: Alındığı tedarikçi şirket veya firmanın sağladığı hizmet anlayışına göre bu değişiklik gösterecektir. Sağlam ve adı bilindik bir firmadan alındığı taktirde herhangi bir sorun teşkil etmez. Alırken ürünle ilgili olan detayları satıcı ile görüşmenizde fayda olabilir.

2. Soruya cevap: Dell monitörleri pişman etmez. Genel olarak 1.sınıf kaliteli paneller kullandıklarından sorunlarda olmayacaktır. Uzun yıllardır, alıp kullandığım cihazları olmuştur. Tek bir hataya daha denk gelmedim sağlam fiyat performans cihazları olarak düşünülebilir.
Mali duruma göre farklı markalarda alım için değerlendirilebilir. İlla dell olması şart değil elbette. Kendi şahsi düşüncem sadece.

Top Bottom