Neler Yeni

Çözüldü✓ Dell XPS 8940 Hazır PC Alınır Mı? Daha İyisi Ne Olabilir?

Urugen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alper Ürügen
Bütçe
33000
Merhaba arkadaşlar ben bir iç mimarlık ofisinde çalışıyorum. Ofis için bilgisayar alınması gerekiyor daha çok çizim programları kullanılmak üzere ihtiyacımız var. Fakat iyi bir bilgisayar gerektiğinden bir kaç araştırma yaptım. Patronun bilgisayarcısının bana sunduğu bilgisayar bu

https://www.hepsiburada.com/dell-xp...u-bilgisayar-xps8940rkls2500-p-HBCV00001D15C1

Fakat bu fiyatlarda daha iyi bir bilgisayar toplamak istiyorum. Sizce ne olabilir?

Benim bulduğum bilgisayar da bu

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...500gb-nvme-m2-ssd-rtx3060ti-gaming-pc-p-40234

Bu gün karar vermem gerekebilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
çok pahalı o linkteki pc bildiğim kadarıyla anca 15k falan eder ayrı ayrı toplamaya kalksan ekran kartı 12k işlemci 6k falan hazır sistemde 32k olması biraz kazık haberin olsun bilgisayarcının tavsiye ettiğini almanı önermiyorum bu arada

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
İşiniz işlemci odaklı mı? Yoksa ekran kartı mı?

Urugen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alper Ürügen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok pahalı o linkteki pc bildiğim kadarıyla anca 15k falan eder ayrı ayrı toplamaya kalksan ekran kartı 12k işlemci 6k falan hazır sistemde 32k olması biraz kazık haberin olsun bilgisayarcının tavsiye ettiğini almanı önermiyorum bu arada
Teşekkür ederim. Kendim toplama gibi bir imkanım yok. Hazır sistem sitelerinden almak zorundayım daha iyi bir sistem var mı peki bildiğiniz bu fiyatlarda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşiniz işlemci odaklı mı? Yoksa ekran kartı mı?
Bir kaç farklı çizim programı kullanıyorum hem ekran kartına hem işlemciye ihtiyaç duyan programlar o yüzden ikisi birlikte iyi olabilecek şekilde istiyorum.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Teşekkür ederim. Kendim toplama gibi bir imkanım yok. Hazır sistem sitelerinden almak zorundayım daha iyi bir sistem var mı peki bildiğiniz bu fiyatlarda?

Bir kaç farklı çizim programı kullanıyorum hem ekran kartına hem işlemciye ihtiyaç duyan programlar o yüzden ikisi birlikte iyi olabilecek şekilde istiyorum.
Nova sistem var GamingGende. 22.500TL. Daha bütçeniz varsa işlemci yetersizse işiniz için yükseltebilirsiniz. Ekran kartı gayet iyidir

Urugen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alper Ürügen
Nova sistem var GamingGende. 22.500TL. Daha bütçeniz varsa işlemci yetersizse işiniz için yükseltebilirsiniz. Ekran kartı gayet iyidir
Evet güzel sistem ama özelleştirme yapamıyorum maalesef işlemci ve soğutma çok düşük kalıyor yinede deniyeceğim. Teşekkürler

Pc.png

Şu şekilde özelleştirme yaptım. Sıvı soğutucu bu işlemci için yeterli olur mu? bilgisayar ne durumda

Son düzenleme:

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Evet güzel sistem ama özelleştirme yapamıyorum maalesef işlemci ve soğutma çok düşük kalıyor yinede deniyeceğim. Teşekkürler

Alıntıyı görüntüle

Şu şekilde özelleştirme yaptım. Sıvı soğutucu bu işlemci için yeterli olur mu? bilgisayar ne durumda
Sonradan ram eklesen daha iyi olur bu şekilde daha pahalıya geliyor gibi gözüküyor.

Urugen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alper Ürügen

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kadir Yertürk

Alıntıyı görüntüle

Özelleştirmelerden sonra PSU’da herhangi bir sorun olmuyor demi kontrol ettiniz mi hocam?

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Muhammet Ali Seviptekin

Urugen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alper Ürügen
daha ucuz performans aynı rami anakartı veya psu işlemci falan işine göre yükseltebilirsin
Teşekkürler yani iki sistemde aynı gibi şu anlık ilk özelleştirdiğim sistem ile devam edeceğim.

Özelleştirmelerden sonra PSU’da herhangi bir sorun olmuyor demi kontrol ettiniz mi hocam?
PSU nun yeterli olucağını düşünüyorum açıkcası tek korkum sıvı soğutucu problem olmayacak ise almayı düşünüyorum.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
daha ucuz performans aynı rami anakartı veya psu işlemci falan işine göre yükseltebilirsin
Sonunda eklemişler tekrardan

Alıntıyı görüntüle

Özelleştirme yapmanı tavsiye etmem. İşlemciyi yapacaksan yap ama diğer parçaları kendin alıp tak. Arada ciddi fiyat farkları olur

Urugen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alper Ürügen

Özelleştirme yapmanı tavsiye etmem. İşlemciyi yapacaksan yap ama diğer parçaları kendin alıp tak. Arada ciddi fiyat farkları olur
İşlemci yükseltmesi yapacağım mecburen sıvı soğutmada seçtiriyor o yüzden onu da yapmak zorundayım onun dışında dışarıdan halletmeyi düşünüyorum

@Oguzhansah iki pc arasında arasında kaldım(Nova ve Eastergamers TV-E6) hangi anakart daha iyi yada hangisi tercih edilmeli

Top Bottom