Dell'in İstanbul içi teknik servisi var mı ?

Øuit

80+
Reaksiyon skoru
0
Dell G15 laptop kullanıcısıyım(Garantisi var) ve aşırı ısınma ve performans kaybı için termal macun ve temizlik yaptırmak istiyorum ama orjinal dell servisi istanbulda neresi var bilmiyorum.Yardım ederseniz sevinirim

Dell evde bakım hizmeti sunuyor. Ama çok ısındığını söyleseniz bile size direktifler vererek BIOS üzerinden hiç ısınmasına sebep olmayacak bir test yaptırıyorlar. Sonra da diyorlar ki cihazınız sağlıklı çalışıyor bakıma ihtiyacı yok :D

Yine de mağduriyetinizi biraz abartarak denerseniz yardımcı olabilirler, şansınızı deneyin.

bugün dell ile görüştüm bana direkt BDH yi önerdiler yorumlarınana göre rezaletler ama yapcak bir şey yok bi termal macun la temizlikle zorlanmazlar herhalde yarın ora ile görüşüp götürücem.

Ya işte bir termal macun diyoruz becerirler diyoruz ama cihazın bel kemiği bu. Normalde Dell bizim cihazlarda macun olarak kendi patentli ürünleri olan "Element 31"i kullanıyor. Siz cihazı mecbur BDH'ye vereceksiniz ve ne olduğu belirsiz bir macun sürecekler, sonra pump-out ile uğraş dur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,173
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri