❌İndirim Bitti! Delta psular çok uygun fiyatta yeniden stokta

GPS-750FB kullanıcısıyım. Ürün genel olarak kaliteli gözüküyor. Özellikle kabloları kalın ve kaliteli.
mATX kasa kullandığım için kablolama esnasında çok zorlandım. Fazla kablo olduğu için sığmadı vs.
CS'de görüntü ayarları kısmına gelince CW sesi geliyor.

Harici bir problem yok açıkçası. Tabii zaman gösterir. :D
Cw sesi nedir hocam cahilliğimi mazur gör ben de cs oynuyorum ve Ürünü satın aldım o sebeple merak ettim 😂

PCle5 desteği var mı bunlarda
yok ama ekran kartının yanında gelen çeviriciyle bağlayabilirsin. biraz kötü duruyor görseli sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cw sesi nedir hocam cahilliğimi mazur gör ben de cs oynuyorum ve Ürünü satın aldım o sebeple merak ettim 😂
Coil whine, bobin sesi ince ıslık sesi gibi bazen aşırı ses yapabilir takıntılı biriyseniz çok rahatsız eder 🤣🤣

• Hahaha
Reaksiyonlar: n1ed
yok ama ekran kartının yanında gelen çeviriciyle bağlayabilirsin. biraz kötü duruyor görseli sadece

Coil whine, bobin sesi ince ıslık sesi gibi bazen aşırı ses yapabilir takıntılı biriyseniz çok rahatsız eder 🤣🤣
Hocam biliyorum, cs'de oluyor ve cs'yi sadece kulaklıkla oynadığım için duymuyorum bile. Onun haricindeki kullanımlarda yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0

Ben sırf bunun yüzünden rx 9060xt yi iade ettim hocam yandık 😅

750W fiyatı baya uygun duruyor. Kablolamalar yeterli midir? 3x8 pin li RX 6800XTekran kartım, R5 5600 var.
850w Gold Tam modüler nasıldır? Platinium olanla farkı nedir nerden bulabilirim?
İnternette kabloları bulamadım. 850W Platinum yada Gold Tam modüler alabilirim duruma göre.

750W+ Platinum modelini satın aldım 100TL kupon ile 2350 TL'ye denk geldi.

Son düzenleme:
Üretsin bu linkteki modellerin kaliteli olduğunu mu kanıtlıyor? Yıllardır kullanıyorum memnunum diyen varsa veya neden kaliteli olduğunu net olarak açıklayabilecek bir durum varsa tamam ama buna göre PSU almak çok saçma olur.
Delta yıllardır PSU üreten bir firma. Çin forumlarına girerseniz 80 yorumun 80'i de Delta hakkında olumlu düşündüğünü görebilirsin. Ki zaten oradaki tüm modellerin incelemesi mevcut.

Son düzenleme:
Bu firma bir ara aynı yıl bozulma garantili ucuz laptop üretmiyor muydu? Bunların PSU su niye bu kadar konuşuluyor ki dandik klasik bir üründür bu kalitede PSU ların fiyatları daha ucuz bile oluyor zaten. Bir bilgi falan mı var kaliteli olduğuna dair? En az 5 sene kullandım hala sorunsuz diyen varsa düşünülür yoksa bulaşmayın.
cahil cahil konuşma git delta'yı araştır öğren öyle gel

Üretsin bu linkteki modellerin kaliteli olduğunu mu kanıtlıyor? Yıllardır kullanıyorum memnunum diyen varsa veya neden kaliteli olduğunu net olarak açıklayabilecek bir durum varsa tamam ama buna göre PSU almak çok saçma olur.
tamam sen alma cahil bey ama hakkında bişe bilmediğin ürün ve marka arkasından böyle konuşma

valla geçen 550 watt olanı 1790 tl ye millete 2 tane aldırdık bana uygun gelmez bu fiyatlar artık
kaptım valla kargoda geliyo :D

Ben bunu aldım geldi ama bunun yorumları pek iyi değil sanki. Kasama sığıyor ama fan hep çalışıyor vs demişler. İade mi etsem acaba?
Delta GPS-750HB 750W 80+ Gold Tam Modüler

İnternette kabloları bulamadım. 850W Platinum yada Gold Tam modüler alabilirim duruma göre.

750W+ Platinum modelini satın aldım 100TL kupon ile 2350 TL'ye denk geldi.
cahil cahil konuşma git delta'yı araştır öğren öyle gel

tamam sen alma cahil bey ama hakkında bişe bilmediğin ürün ve marka arkasından böyle konuşma

kaptım valla kargoda geliyo :D
Hayırlı olsun dostlar umarım memnun kalırsınız .

Ben bunu aldım geldi ama bunun yorumları pek iyi değil sanki. Kasama sığıyor ama fan hep çalışıyor vs demişler. İade mi etsem acaba?
n11'den Delta GPS-750HB 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Hocam ürün gelmiş zaten bir deneyin memnun kalmasanız iade edersiniz bence .

cuma günü aldım 750 olandan bugün teslim edildi güç kaynağım yetiyordu sırf cpu pin girişim 12 ye yetmedi 8 li taktığım için aldım bunda cpu için 12 li giriş var mı acaba ?

cuma günü aldım 750 olandan bugün teslim edildi güç kaynağım yetiyordu sırf cpu pin girişim 12 ye yetmedi 8 li taktığım için aldım bunda cpu için 12 li giriş var mı acaba ?
İçinden PCI-e 6 pin to 8 pin CPU power dönüştürücüsü çıkıyor olması gerekli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,235
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri