hocam iyzico parolapara kullandım daha önce ondan düz almayı düşünüyorumKullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve memnunum ama bazıları mcu sorunu yaşamıştı yani biraz riskli iyzico ve parolapara kullanmadıysanız buna bakabilirsiniz 650'ye gelir
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Dediğim gibi ben memnunum ama sıkıntı yaşayanlar da var çok değil ama var bu riski göze alıyorsanız alabilirsiniz şimdi gözünü korkutmak gibi de olmasın ama durum buhocam iyzico parolapara kullandım daha önce ondan düz almayı düşünüyorum
Delux da durumlar nasıl alınır mı, biraz fiyatı da uçuk geldi bana VXE R1'inDediğim gibi ben memnunum ama sıkıntı yaşayanlar da var çok değil ama var bu riski göze alıyorsanız alabilirsiniz şimdi gözünü korkutmak gibi de olmasın ama durum bu
2 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim memnunum vxe r1 de fiyatını hak eden bir mouse ama çıkmıyorsanız delux iyidirDelux da durumlar nasıl alınır mı, biraz fiyatı da uçuk geldi bana VXE R1'in