Hala aktifmi acabaNormalde aliexpresten bu kadar az sipariş ve yorum olan urun paylaşmazdım ama Satıcı delux olunca paylaşıyorum. Amazonda fiyatı vergi dahil 600 TL aliexpreste ise ilk indirime özel vergi dahil 271 TL . Delux m800 ultra kullananlar degerlendirsin derim .
D elux 4K kablosuz oyun faresi M800 Ultra M600 Ultra için Hyperspeed kablosuz alıcı 4000Hz - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
deneyin hocam. bir oluyormu diye. mağaza kodu ve ilk indirimle yapmayı unutmayın ama
Bende 67tl kod var takip edin diye 136tl nerden alcamsiz de bir sıkıntı var çözemedim . eminsiniz değilmi 136 TL olanı giriyorsunuz. 67 olanı girmeyeseniz.
Müteşekkirim oldu 130tl ekstra vergi çıkmazsa öptüm 400 500tl çıkarsa almam valla kapıda 130tl giderilk paylaştığım linkten sol üstte mağaza ismine tıklayın ve aşağıdaki gibi gelir. eğer sizde görünmüyorsa yeni hesap ile yapmayı deneyin.
Alıntıyı görüntüle
Valla mühteşem bir mousun dongleı bu fiyata aldın bence çok iyi yaptın ben kullanıyorum 10 10luk mousemouse'u almadan dongle aldık
ekstra vergi yok içiniz rahat edebilir.Müteşekkirim oldu 130tl ekstra vergi çıkmazsa öptüm 400 500tl çıkarma almam valla kapıda 130tl gider
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla mühteşem bir mousun dongleı bu fiyata aldın bence çok iyi yaptın ben kullanıyorum 10 10luk mouse
kablosuz mousedan çıkan usb dongle yerine bunu kullanıyorsun.4k aktif etmek için.Hocam anlamadığım şey şu, bu cihaz bluetooth adaptörü falan mı ? Ressimlerde fare falan var acaba klavye ve fare mi bağlıyoruz uzaktan
çıkarsa ibanı yazdım özeldenekstra vergi yok içiniz rahat edebilir.