Marginale
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,648
3. taraflara kefil olması gerekecek ve amazon'un bu riske gireceğini sanmam. Satıcı delux çünkü amazon değil.Amazonun var zaten amazonda sıkıntı yok
3. taraflara kefil olması gerekecek ve amazon'un bu riske gireceğini sanmam. Satıcı delux çünkü amazon değil.Amazonun var zaten amazonda sıkıntı yok
Dongle var bende de m800ultra için değil mi dongle? M800pro ile uymuyor diye biliyorumBeyaz: https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZTZ..._r_cso_cp_apan_dp_AEVE8S1YRDQ6J97PYT64_1&th=1
Siyah: https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZTY..._r_cso_cp_apan_dp_AEVE8S1YRDQ6J97PYT64_2&th=1
PAW3395 sensör kullanıyor. Bu fiyata iyi ürün. 1000hz var ama daha sonra 4000hz alıcısını alabilirsiniz.
Dostum sen mazoutlu musun niye bana gelip fazla iyi niyetli düşünüyorsunuz diyorsun ben zaten ooo iyi ki bu kanun geldi dememişim.ya kardeşim dediğin listedeki kanunlar işte
Uymuyor hocam senin istediğin model yok artık ikinci elde sahibindende vardı en sonDongle var bende de m800ultra için değil mi dongle? M800pro ile uymuyor diye biliyorum
Bilerek birbirine uymayacak dongle yapıyorlar ki farklı ürünler alsın millet.Dongle var bende de m800ultra için değil mi dongle? M800pro ile uymuyor diye biliyorum
O daha iyiydi keşke olsaUymuyor hocam senin istediğin model yok artık ikinci elde sahibindende vardı en son
Bende problem yok sende neden öyle hata verdi. Yani mouseum var almayacağım zaten ama bende gönderiliyor.Almayacağim ama Seçtiğniz adrese gönderilemiyor diyor zaten, sizde de öyle mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O daha iyiydi keşke olsa
Yurtiçinde geçerli o.prime ile kargo ücretsiz olur mu
Bende de aynı hatayı veriyor. Çözemedim bir türlü.Almayacağim ama Seçtiğniz adrese gönderilemiyor diyor zaten, sizde de öyle mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O daha iyiydi keşke olsa
ne gibi sıkıntı hocam. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım LOD nedirİçindeki mcu yüzünden lod sıkıntısı çıkıyor lakin ayar yapılarak düzeltiliyor yazın bunun üst modeli 1700 den felan gitti onda nordic mcu vardı buda yani fiyatının ürünü diyebiliriz
1300e felan sahibindende 159 pro daha mantıklı olacaktır
2k ya bu mu yoksa var mı daha iyisi tr deİçindeki mcu yüzünden lod sıkıntısı çıkıyor lakin ayar yapılarak düzeltiliyor yazın bunun üst modeli 1700 den felan gitti onda nordic mcu vardı buda yani fiyatının ürünü diyebiliriz
1300e felan sahibindende 159 pro daha mantıklı olacaktır