🔥İndirim Delux M800Pro vergi dahil 1027 TL

Aigo gm80 pro nasıldır? 1100 tl ye aldım Lod yokmuş

Ben yeni kanun 1 Nisan'da yürürlüğe girdi diye biliyorum Ama Zaten Amazon'un TR Firması var bu yüzden sorun olmaz ama Temu'nun TR yetkilisi malesef yok
Amazon kendisi satarsa olur. Onun dışında amazon'da başka satıcı satıyorsa ona kefil olması gerekir veya o satıcı yetkili atamalıdır. Yani amazon da böyle riske girer mi düşünülür.

Amazon kendisi satarsa olur. Onun dışında amazon'da başka satıcı satıyorsa ona kefil olması gerekir veya o satıcı yetkili atamalıdır. Yani amazon da böyle riske girer mi düşünülür.
Hocam Siz Olayı Yanlış anlamışsınız Olay satıcının Değil Satın alımı icinde yaptığımız firma Yani Hepsiburada vs. Gibi Firmaların yani Amazon,temu vs. Yetkili ataması gerekiyor yoksa içinde satış yapan satıcılar değil Öyle olsa Zaten Her şey bitmiş olurdu amazon Yarın kepengleri indirirdi

Hocam Siz Olayı Yanlış anlamışsınız Olay satıcının Değil Satın alımı icinde yaptığımız firma Yani Hepsiburada vs. Gibi Firmaların yani Amazon,temu vs. Yetkili ataması gerekiyor yoksa içinde satış yapan satıcılar değil Öyle olsa Zaten Her şey bitmiş olurdu amazon Yarın kepengleri indirirdi
Hocam şöyle düşünün amazon buraya yetkili koydu evet ama platformunda satış yapanlardan da mesul artık. Yani firmaları kaynaklı sorun olmasada 3. şahıs satışı olsada sorumlu amazon olacağı için birçok firmanın bu külfet altına gireceğini şahsen sanmıyorum. Az önce belkide detaylı izah edememiş olabilirim.

Ürün kalitesiz hissettiriyor baya hafif bi fare ama uzun zamandır kullanıyorum kayıyor sensörü güzel memnunum denebilir tavsiye eder miyim çok etmem bütçe meselesi bin liran varsa alınır daha fazla verceksen seçenekler artar

Delux ile iletişime geçtim ve M800 Pro nun artık üretilmeyeceğini söylediler. Şu anda satılan M800 Pro lar son stoklar. Aldınız aldınız yoksa bir daha almak mümkün olmayacak.

Valla mchose g3 siparişi geçtim diye almadım görünüşü çok ii alasım geliyo

Ürün kalitesiz hissettiriyor baya hafif bi fare ama uzun zamandır kullanıyorum kayıyor sensörü güzel memnunum denebilir tavsiye eder miyim çok etmem bütçe meselesi bin liran varsa alınır daha fazla verceksen seçenekler artar
Bu Zaten Olması gereken bir şey zaten bence Bir Firma Eğer Platformunda satışa İzin veriyorsa Bir sorun yaşadığımızda Muhattabımız o Firma Olmalı daha doğrusu Aracı Olmalı

Yani Mesela Ben Amazon'dan Bir ürün aldım ve ürün Yanlış geldi veya Bozuk/kırık geldi Yurt dışında ve bize yardımcı olmuyor satıcı Diyelim ne yapacağım ?
İşte böyle bir durumda Amazon Satıcıyla Muhattap Olmalı bize iade veya değişim saglamalı vs.

Zaten Yurt dışında böyle diye biliyorum

Geri