oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
İzledim aşırı iyi izlemelisin
İzlerken fsrketmiyorsun bile konu okadar güzelkiçizimlerine karşı ön yargım var sence yinede izleyeyim mi
1. Bölümden ufak spo vericem bunun ailesini öldürüyorlar sonra buda eve gittiğinde bakıyor herkes olmuş bir nezuka yaşıyor oda şeytan olmuş devamını izle spo olur bayaanladım konusunu spoilersız özetleyebilir misin ve başka anime önerileri verebilir misin?
anladım izleyeceğim teşekkür ederim aklına başka öneriler gelirse yazarsan sevinirim1. Bölümden ufak spo vericem bunun ailesini öldürüyorlar sonra buda eve gittiğinde bakıyor herkes olmuş bir nezuka yaşıyor oda şeytan olmuş devamını izle spo olur baya
The promised never land izle
Toradora
evet ön yargımı kırarım umarım teşekkürler bu arada sizin bana anime önerileriniz nelerdir acaba?Çizimleri farklı ve hoş açıkçası izlemeden bilemezsiniz.
Kesinlikle izle kesinlikle kaçırma mutlaka izle bir kere bitirince 2.kez başlamak isteyeceksin!Yeni bir animeye başlıyacağım aklımda bu var izlemeli miyim sizce?
la bu neden bambu emcüklüyoYeni bir animeye başlıyacağım aklımda bu var izlemeli miyim sizce?
Kesinlikle izle mükemmel anime.Güzel diyorlar ama izlemedim
Şşşşşş.la bu neden bambu emcüklüyo Alıntıyı görüntüle
Owari no seraphBen naruto hariç anime izlemedim sizce ölmeden ne izleyebilirim