conveyor belt overlord
80+ Silver
Pilot bölümü izledim fena değil gibi klasik aot tarzı bir şey izleyen varmı nasıl sizce
Teşekkürler ayrıca 2.sezon filmi me amlamadım netflix kullanmıyorumAoT gibi değil en başta biraz çocukça gelir ama ilerledikçe fena sarmaya başlıyor. Ben de ilk AoT izleyen biriyim pişman olacağını düşünmüyorum. Eğer Netflix’ten izliyorsan 2. Sezon filmi ve 3. Sezon orada yok internette bulmaya çalışırsın.
1. sezonu izledikten sonra 2. sezona başlamadan önce arada bir movie var onu izlemen gerek hikayeyi devam ettiriyor.Teşekkürler ayrıca 2.sezon filmi me amlamadım netflix kullanmıyorum
He biliyorum o tarz şeyleri anladım1. sezonu izledikten sonra 2. sezona başlamadan önce arada bir movie var onu izlemen gerek hikayeyi devam ettiriyor.
Dediğini gibi film gerek yok zaten 2 sezonu devam ettiriyor.1. sezonu izledikten sonra 2. sezona başlamadan önce arada bir movie var onu izlemen gerek hikayeyi devam ettiriyor.
Ben ilk sezonu izledim sadece ama filmde filler tarzı değil hikayeyi devam ettiriyor diye biliyorum ama sen izlediysen daha iyi bilirsin tabi yanlış biliyor olabilirim.Dediğini gibi film gerek yok zaten 2 sezonu devam ettiriyor.
Şimdi yeniden kontrol ettim dediğim gibi film mangadaki bir arc'ın uyarlaması yani izlenmesi gerek diye düşünüyorum hikaye devam ediyor.Ben ilk sezonu izledim sadece ama filmde filler tarzı değil hikayeyi devam ettiriyor diye biliyorum ama sen izlediysen daha iyi bilirsin tabi yanlış biliyor olabilirim.