Neler Yeni

Deneme Amaçlı Site İçin Nasıl Bir Hosting Tercih Etmeliyim?

ynsmr_cgn

80+
Arkadaşlar 4-5 saat önce uygun fiyatlı domain ve hosting sitesi için post açmıştım. Sağolsun 3 arkadaş önerdi site. Hosting seçeneklerini incelediğimde çok çeşit gördüm ve bu seferde aklıma şey takıldı, ben sitemi deneme amaçlı açacağım, profesyonel bir site olmayacak yani. Özellikleri nasıl bir hosting tercih etmeliyim?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Sadece denemek içinse direk beleş hosting domain de alınabilir. Onun için de 000webhost-infinityfee gibi yerlere bakabilirsiniz.
Onlar deneme amaçlı sitelere fazla fazla yeter

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Bedava site açma yaz birsürü hosting çıkıyor. Siteyi düzenleme yerinde html kodları açma yeri olması lazım oradan kendi yazdığın siteyi sunuculara verceksin.

ynsmr_cgn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece denemek içinse direk beleş hosting domain de alınabilir. Onun için de 000webhost-infinityfee gibi yerlere bakabilirsiniz.
Bedava site açma yaz birsürü hosting çıkıyor. Siteyi düzenleme yerinde html kodları açma yeri olması lazım oradan kendi yazdığın siteyi sunuculara verceksin.
Peki bu siteler için domain lazım mı?

ynsmr_cgn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onlar veriyor beleş olarak
Arkadaşlar daha anca deneme fırsatım oldu. İşimi gördü. Hepinize teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,397
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom