Deniz tuzu spreyi önerisi?

hocam sizin saçlarınızı şekillendirebilmek için deniz tuzu spreyi değil de en iyi toz wax gider muhtemelen. düz saçlarda toz; deniz tuzu spreyine göre daha da etkili olur, hacimli ve parça parça gözükür. tabii bunlar için saç kesimi de çok önemli.
taper fade yaptırdım öne biraz bıraktım kaşıma kadar geliyor yanlar 5mm falan katlı geçiş var yukarıya dogru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sizin saçlarınızı şekillendirebilmek için deniz tuzu spreyi değil de en iyi toz wax gider muhtemelen. düz saçlarda toz; deniz tuzu spreyine göre daha da etkili olur, hacimli ve parça parça gözükür. tabii bunlar için saç kesimi de çok önemli.
toz wax var ama bi atıyorum sacıma sacım kenetleniyor parmak zor geçiyor bir marketten almıstım noname ürün ne önerirsiniz saçlarım kalın ve nemsiz

taper fade yaptırdım öne biraz bıraktım kaşıma kadar geliyor yanlar 5mm falan katlı geçiş var yukarıya dogru

toz wax var ama bi atıyorum sacıma sacım kenetleniyor parmak zor geçiyor bir marketten almıstım noname ürün ne önerirsiniz saçlarım kalın ve nemsiz
saçların kalın ve nemsiz olduğundan sert tutuşlu ve parlak görünüm veren waxları tercih et. noname ürün olmadığı sürece marka çok önemli değil, yazılarına dikkat et sadece.
şunu deneyebilirsin.

saçların kalın ve nemsiz olduğundan sert tutuşlu ve parlak görünüm veren waxları tercih et. noname ürün olmadığı sürece marka çok önemli değil, yazılarına dikkat et sadece.
şunu deneyebilirsin.
waxım iyi hocam orta tutuş waxım var ama toz pudrada dediğim olay oluyor

waxım iyi hocam orta tutuş waxım var ama toz pudrada dediğim olay oluyor
toz wax da kenetlenme normal, asıl saç tutuşunun, parça parça görünümü verebilmesinin olayı o zaten. ama tozun amacı doğal görünüm elde edebilmek. senin saçın kuru ve kalın telli olduğundan doğal görünüm elde etmek biraz zor. o yüzden toz kullanmaktansa düz olanı ama yüksek tutuşluyu ve parlak görünümlü olanı kullanman senin için daha iyi.

Sakama maka git koyden dogal katkisiz kalip sabun kullan hem saci sertlestirir hemde cok sağlıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,426
Üyeler
183,997
Son üye
Teba
Geri