Denizin neyi korkunç ?

Denizin neyi korkunç ?

• Denizden neden korkayım abe

• Devasa boşluğu

• Boğulma hissi

• Tehlikeli canlılar

• Canlı gibi davranıp gemileri batırması

• Deniz ne yeniyomu

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Denizin neyi korkunç ?
bu konu şu videoyu izleyince aklıma geldi
Sırf bunun için fobim bile mevcut. :D
Valla dünyada okyanusların %5'ini keşfedip sonrasında hiçbir şey yapmamak çok garip.
NASA önceden deniz/okyanus gibi suyu keşfederken şimdi dönmüş uzayı keşfediyor.
Daha Mariana çukurunu bile tam keşfedememişken Ay'da yaşama planları yapılıyor.

Ben denizanasını ve denizde ölen arıları sevmiyorum sadece. Geçen sene yüzerken ölü arılardan bir tanesi adamın şorfundan içeri girip iğnesi de malum yerine girmiş. Adamın çığlıkları hâlâ kulağımda tek sorun bu benim için de.

Ben denizanasını ve denizde ölen arıları sevmiyorum sadece. Geçen sene yüzerken ölü arılardan bir tanesi adamın şorfundan içeri girip iğnesi de malum yerine girmiş. Adamın çığlıkları hâlâ kulağımda tek sorun bu benim için de.
Yeni fobi envantere eklendi
+1

Boğulma olabilir boyum asılınca geri dönüyorum ben hep

Gözümde canlandirdim Allah affetsin ya zmsmmzmwmxmwns

Talassafobi var bende, gece denizin üzerinde koca bir boşlukta duran gemi görünce bile nefesim daralıyor.

İçindeki boşluk beni çok ürkütüyor, her an kocaman bir şey çıkabilir diye korkuyorum.

sadece kuma basarken tırsıyorum.

birkaç hafta önce de mersindeydik 3-4m açıklara gittik böyle uzun ince kırmızı bir şey gördük abimin ayağını çizmişti kaya felan da değil çünkü derinlerdeyiz, garipti.

Gözümde canlandirdim Allah affetsin ya zmsmmzmwmxmwns

Hocam korkunç bir şey ya. Adam öyle bir çığlık attı ki tüm sahil koştu adama yardıma ambulans falan çağırdılar götürdüler hastahaneye.

Hocam korkunç bir şey ya. Adam öyle bir çığlık attı ki tüm sahil koştu adama yardıma ambulans falan çağırdılar götürdüler hastahaneye.
Nasıl yardım edecekler wkxmwmxnwmdnwnd
Abi nereni soktu orandan emelim kirli kanı atalım skzmwmsmwmsmw
Tövbe

Şaka maka deniz korkum var ve düşününce bile korkuyorum. Antalyada suyun bi kısmı içine çekiyordu kumundan dolayımı ne ayağımı bastığım halde beni içeri çekiyordu hiçbi şekilde yüzemiyorsun. Jetskili cankurtaran gelip kurtarmıştı.
geçmiş olsun birşeyin varmı

yengecler (・o・)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,118
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri