Cinlerden neden bu kadar korkuluyor ve o kadar korkunç mu?

@Almanya hocam bugün birisine bir tenefüste teklif ettim tokasını aldım yani 3 dakika sürdü iadesini de ettik hayat çok boş geliyor beni Almanya’ya alır mısınız

K
@Almanya hocam bugün birisine bir tenefüste teklif ettim tokasını aldım yani 3 dakika sürdü iadesini de ettik hayat çok boş geliyor beni Almanya’ya alır mısınız
keşke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıldınız mı hocam.

K

keşke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıldınız mı hocam.
Hocam iade ettim o ders moralim yoktu birkaç şeyden dolayı zaten ben sevgili yapmam sırf derste oynamak için istedim de kızı tanımıyorumda oda sarışın yeşil gözlü flndı

Cunku Goremiyoruz veya dokunamiyoruz bu yuzden Insanlarda dogal olarak goremedigi,Hakkinda Bilgi sahibi Olamadigi icin korkuyorlar

Tipki hayatinda ilk kez gordugun bir hayvan veya bir bitkiden acaba tehlikeli mi yada zehirli mi diye olan korku gibi
veya bebekken neyi ne oldugunu bilmedigimizde cok alakasiz bir seyden biole korkmamiz gibi dusun

He ama Onlarin bizden Hic bir farki Yok kuran'da ''Biz insanlari ve Cinleri Kulluk etsinler diuye yarattik'' gibi bir ifade geciyor yani Cinlerde benim senin gibi calisan hayatlarini surdurmeye calisan iyisi ve kotusu olan varliklar

Insanin icine girme gibi seyler muhtemelen sadece Halkin abartsi masal vs..

YANI KORKULACAK BIR SEY YOK AKLI OLAN INSANLAR ICIN

Cunku Goremiyoruz veya dokunamiyoruz bu yuzden Insanlarda dogal olarak goremedigi,Hakkinda Bilgi sahibi Olamadigi icin korkuyorlar

Tipki hayatinda ilk kez gordugun bir hayvan veya bir bitkiden acaba tehlikeli mi yada zehirli mi diye olan korku gibi
veya bebekken neyi ne oldugunu bilmedigimizde cok alakasiz bir seyden biole korkmamiz gibi dusun

He ama Onlarin bizden Hic bir farki Yok kuran'da ''Biz insanlari ve Cinleri Kulluk etsinler diuye yarattik'' gibi bir ifade geciyor yani Cinlerde benim senin gibi calisan hayatlarini surdurmeye calisan iyisi ve kotusu olan varliklar

Insanin icine girme gibi seyler muhtemelen sadece Halkin abartsi masal vs..

YANI KORKULACAK BIR SEY YOK AKLI OLAN INSANLAR ICIN
bende korkmam normalde ama kulaklarımı kapatmama rağmen daha da yakınlaşan o çığlık sesleri ve gece vakti ışığın altında gölgesi olmayan bir şey görünce insan ister istemez tırsıyor

Adamın profilini tamamen silmisler 😀

bende korkmam normalde ama kulaklarımı kapatmama rağmen daha da yakınlaşan o çığlık sesleri ve gece vakti ışığın altında gölgesi olmayan bir şey görünce insan ister istemez tırsıyor

Yani Bana kalsa sahsen BIr tanesi ile tanismak isterdim

Dusunsene ne guzel Hem onlar hakkinda bilgi ediniyorsun hemde Kotu niyetli bir cin Degilse Beraber Yapabileceklerinizi dusun sene bi ?

Yani En basitinden bir hayalet arkadasin varmis gibi dusun

bence Cok eglenceli olurdu ama siz bilirsiniz

Son düzenleme:
Yani Bana kalsa sahsen BIr tanesi ile tanismak isterdim

Dusunsene ne guzel Hem onlar hakkinda bilgi ediniyorsun hemde Kotu niyetli bir cin Degilse Beraber Yapabileceklerinizi dusun sene bi ?

Yani En basitinden bir hayalet arkadasin varmis gibi dusun

bence Cok eglenceli olurdu ama siz bilirsiniz
Evet iyi olurdu hocam dediğiniz olursa

Cinlerden neden bu kadar korkuluyor ve o kadar korkunç mu?
Eger kurana iniyorsan cinler var. Fakat bu cinler haci hocanin dedigi gibi musallat vs olaylari olmaz. Fark ettiyseniz hep eskiden oluyordu gunumuzde neredeyse bitti gibi birsey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,044
Üyeler
185,213
Son üye
myrthien
Geri