Cinlerden neden bu kadar korkuluyor ve o kadar korkunç mu?

Yok diyenler daha hiç yaşamamış herhalde. :kekw:
Umarım en fenası size musallat olur da bir ömür unutamazsınız..
Arkadaşı her gün cin çarpıyor sanırım. Psikiyatr şart...

Edit: Arkadaşlar Müslüman olmanız tamam kişisel görüş fakat uyku felci denilen şeyi İslam'a neden bağlıyorsunuz? Elin japonu da Almanı da uyku felci yaşar biyoloji ile açıklanabilecek bir durumdur İslam'dan önce de vardı sonrasında da olmaya devam edecek. Lütfen hangi dine inanıyor olursanız olun bilimden uzaklaşmayın.

hocam bazen beynimiz sıkıntılı olmamasina rağmen böyle şeyler uydurabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bazen beynimiz sıkıntılı olmamasina rağmen böyle şeyler uydurabilir.

hocam büyüyü herkes yapamaz sadece ustalar yapar
Gotik kıza da büyü yaptırtma be hocam..

Katılıyorum. Sözde geçen sene bir tane kız bana çok aşıktı benim onla sevgili olmam için büyü falan filan yapmış.
hocam kız biraz değişikti bana arkadaşını tanıttıracaktı derslikte sadece 2 miz vardık baş başa yani arka sırada arkadaşı olduğunu söylemişti işte bende pek bozuntuya vermedim aramızda iyiydi kitaplarıma deftere birşeyler çiziyordu koluma da işte bu kız bana geceleri arkadaşını fln çağırdığını anlatmıştı birkaç yöntemle o geliyor fln demişti . aramız iyiydi kızda efsaneydi yalan yok fizik fln 10 numara da işte umarım bir gün tekrardan karşılaşırız resmen şaka gibi ama 4 yıl geçmiş ve onunla yaşadığım neredeyse herşeyi hatırlıyorum.. keşke o çağırma şeyinin aşamalarının olduğu defterimi yırtmasalardı cidden şuan bile denerdim onu bir kez bile görmek için çünkü hayatımda onun kadar düşünceli ve bir o kadarda çekici bir gotik görmedim..

Son düzenleme:
Cin'ler korkulacak bir şey değil. Nasıl Melek'leri göremiyor ve onlardan etkilenmiyorsak, onlar da öyle. Etkileşimimiz yok. Onlar başka bir dünyanın yaşamları.

Korkanlar Cin ve Şeytan'ı karıştırıyor.

hocam kız biraz değişikti bana arkadaşını tanıttıracaktı derslikte sadece 2 miz vardık baş başa yani arka sırada arkadaşı olduğunu söylemişti işte bende pek bozuntuya vermedim aramızda iyiydi kitaplarıma deftere birşeyler çiziyordu koluma da işte bu kız bana geceleri arkadaşını fln çağırdığını anlatmıştı birkaç yöntemle o geliyor fln demişti . aramız iyiydi kızda efsaneydi yalan yok fizik fln 10 numara da işte umarım bir gün tekrardan karşılaşırız resmen şaka gibi ama 4 yıl geçmiş ve onunla yaşadığım neredeyse herşeyi hatırlıyorum.. keşke o çağırma şeyinin aşamalarının olduğu defterimi yırtmasalardı cidden şuan bile denerdim onu bir kez bile görmek için çünkü hayatımda onun kadar düşünceli ve bir o kadarda çekici bir gotik görmedim..
aah bee... Hocam gotik buldun mu yapışcan.

(samimiyet anlamında)

(samimiyet anlamında)
7.sınıftım ki ilişki olarak ileri seviye benden olmuyor şuan bile çok dalgalıyım zihnim bulanıyor seçim yapamıyorum o yüzden ilişki yapmıyorum hem 11. sınıfım şu sınavlarında birazı battı daha da batarsa go to sanayi olacak..

(samimiyet anlamında)
hocam sizde çok anlıyorsunuz bu konulardan.......

7.sınıftım ki ilişki olarak ileri seviye benden olmuyor şuan bile çok dalgalıyım zihnim bulanıyor seçim yapamıyorum o yüzden ilişki yapmıyorum hem 11. sınıfım şu sınavlarında birazı battı daha da batarsa go to sanayi olacak..
hocam üniversitede yaparsın bizim sınıftada yapıyorlar sevgili ama bence biraz erken.

hocam sizde çok anlıyorsunuz bu konulardan.......

hocam üniversitede yaparsın bizim sınıftada yapıyorlar sevgili ama bence biraz erken.
ben aslında bu sene sanırım olacak gibiydi çünkü fiziksel olarak ta müzik tarzı olarak ta uyumlu birisi ile karşılaştım hatta benimle şarkı söylemeye dahi çalıştı ve ben görmezden geldim pek çok kez ima da bulundu ama işte bitik benle karşı karşıyaydı.. normalde pek demek istemem ama anlatayım teknik özelliker .
ben
182
açık sarışın beyaz yani
yeşil/mavi göz
o
160
açık sarışın ama bronzlaşmış
yeşil göz

beni etkileyen kısmı gözlerine bakınca annemi görmüş ve huzurlamış gibi hissettiriyordu çok farklı bir hissi vardı..(annemin gözleri gibi gözleri ve o bilmese bile telefonumun arka planında fotoğrafımız duruyor pembe taç takmıştım uyurken ve ben ilk defa bir kıza bunları yaptım ve diz çöktüm ne kadar şaka amaçlı da olsa çok farklıydı.. geçen hafta saçımı oynamıştı sürekli oynamak istiyordu ama sprey kullanıyorum bozmak istemiyordu o günde sıkmadım ve mükemmel birşeydi.. kendimi net şekilde anlatamadığım için bazı şeyler olmuyor ama anlatamıyorum da ) benimle baya samimileşmeye çalıştı priwine fln aldı ama ben ve güven problemleri fln filan işte kız aslında mükemmel ama şuan ki ben iyi değilim iyi olabilirdim ama yazın çok kötü şeyler oldu stresli geçti , hayatımda en değer verdiğim insanın gözümün önünde yavaş yavaş biterek neredeyse ölünü izledim.. küçükken beni kucaklayan benimle zaman geçiren insanın koluna girerek daha ayakta bile duramayacak bir durumda görüp ardından o halde hastaneye gittiğinde tansiyonu 3 e 5 ti doktorlar sabahı görmesinin düşük olduğunu ve organ yetmezliği olacağını demişti . Şuan iyi ama emin olun en değer verdiğim insanın gözümün önünde düşmüş halini yada o bitkin halini görmek acı verici . yoğun bakımda gördüğümde bana bakarak ağlaması tarif edemiyorum ama anlayın . Daha çok şey var ama en basiti bu çok yoruldum ve bunu ilk kez burada yazıyorum. içimde tuttuğum ama her an aklıma gelen o kadar şey var ki anlatamıyorum her aklıma geldiğinde ağlıyorum . ufak bi iç dökmeydi kabaca....

ben aslında bu sene sanırım olacak gibiydi çünkü fiziksel olarak ta müzik tarzı olarak ta uyumlu birisi ile karşılaştım hatta benimle şarkı söylemeye dahi çalıştı ve ben görmezden geldim pek çok kez ima da bulundu ama işte bitik benle karşı karşıyaydı.. normalde pek demek istemem ama anlatayım teknik özelliker .
ben
182
açık sarışın beyaz yani
yeşil/mavi göz
o
160
açık sarışın ama bronzlaşmış
yeşil göz

beni etkileyen kısmı gözlerine bakınca annemi görmüş ve huzurlamış gibi hissettiriyordu çok farklı bir hissi vardı..(annemin gözleri gibi gözleri ve o bilmese bile telefonumun arka planında fotoğrafımız duruyor pembe taç takmıştım uyurken ve ben ilk defa bir kıza bunları yaptım ve diz çöktüm ne kadar şaka amaçlı da olsa çok farklıydı.. kendimi net şekilde anlatamadığım için bazı şeyler olmuyor ama anlatamıyorum da ) benimle baya samimileşmeye çalıştı priwine fln aldı ama ben ve güven problemleri fln filan işte kız aslında mükemmel ama şuan ki ben iyi değilim iyi olabilirdim ama yazın çok kötü şeyler oldu stresli geçti , hayatımda en değer verdiğim insanın gözümün önünde yavaş yavaş biterek neredeyse ölünü izledim.. küçükken beni kucaklayan benimle zaman geçiren insanın koluna girerek daha ayakta bile duramayacak bir durumda görüp ardından o halde hastaneye gittiğinde tansiyonu 3 e 5 ti doktorlar sabahı görmesinin düşük olduğunu ve organ yetmezliği olacağını demişti . Şuan iyi ama emin olun en değer verdiğim insanın gözümün önünde düşmüş halini yada o bitkin halini görmek acı verici . yoğun bakımda gördüğümde bana bakarak ağlaması tarif edemiyorum ama anlayın . Daha çok şey var ama en basiti bu çok yoruldum ve bunu ilk kez burada yazıyorum. içimde tuttuğum ama her an aklıma gelen o kadar şey var ki anlatamıyorum her aklıma geldiğinde ağlıyorum . ufak bi iç dökmeydi kabaca....
hocam bende 160-165 arası 15 yaşından küçük kahverengi saç öyle yani bu arada senin yaşın kaç 180 boy çok iyi.

Son düzenleme:
çokuzun boylusunuz hocam biz bugün matematik sınavı olduk senin okul oldumu ben 100 bekliyorum.
daha olmadık ama bu ilk sınavlara çalışamadım duygusal anlamda zihnimi bulanıklaştırıyor düşünemiyorum saatlerce kedimi severek müzik dinliyorum yoksa beynim sürekli aynı soruları sorup duruyor..

belki bu gece not çıkarır matematiğe çalışırım bari biri dediğin gibi 100 olsun da diğer hocalar fark eder zaten derslerde de ağlayıp duruyorum.

daha olmadık ama bu ilk sınavlara çalışamadım duygusal anlamda zihnimi bulanıklaştırıyor düşünemiyorum saatlerce kedimi severek müzik dinliyorum yoksa beynim sürekli aynı soruları sorup duruyor..

belki bu gece not çıkarır matematiğe çalışırım bari biri dediğin gibi 100 olsun da diğer hocalar fark eder zaten derslerde de ağlayıp duruyorum.
hocam bu kadar mı üzdü sizi üzüldüm bir kız arkadaş edinin forumda biri Ukraynalı biri bulmuş yada okulda git bir kızla tanış yani olabilir.

hocam bu kadar mı üzdü sizi üzüldüm bir kız arkadaş edinin forumda biri Ukraynalı biri bulmuş yada okulda git bir kızla tanış yani olabilir.
sorun kız arkadaş değil istesem anında olur ama ben kimsenin vaktini harcayamam ve kıramam . Ya evlenmeyi düşündüğüm kız ile uzun süreli ilişki yaparım yada hiç yapmam . Birde 1 haftalık tatilde spor salonuna yazılıp düzenli olarak fiziksel olarak biraz geliştirmeyi düşünüyorum. motivasyonum olunca zaten her şeyi anlayabiliyorum o da mutlulukta gizli mutlu olmam lazım..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,128
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri