Neler Yeni

Denizli'de asfalt eridi ! 🔥 40°C sıcaklığı gördü !

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,076
İsim
Burak Karadağ
Küresel ısınma etkilerini göstermeye başlıyor, eskiden pek fazla umursanmazdı ama şimdi etkisini gösterince ilgi konusu olmaya başlandı ki yine önlem alınmıyor sanırım daha fazla etkisini göstermesini bekliyorlar herhalde. Yakında aşırı sıcaktan dolayı insanların ölmesi, kuraklık, ekosistemin sekteye uğraması gibi şeyleri görünce pişman olacağız önlem almadığımız için. Felaket tellallığı yapmıyorum fakat bunlar olacak şeyler kısa bir araştırma yaparsanız muhtemel sonuçları görmeniz kaçınılmaz :)
İnsanoğlu bu dünyadaki en zararlı canlıdır ama iş işten geçtiğinde ah, vah çekmesini bilirler.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,309
İsim
Diyarhan
Vallahi iyice hava şartları kötü hale girdi. Kuzey e göç etmek lazım.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
1653838977889.png

Mardindeyim temmuzda ne olur tahmin edemiyorum

rech

80+ Bronze
Denizli'de, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle kara yolundaki asfaltın bazı yerlerinde erimeler oldu. Yolda yürüyenlerin ayakkabıları asfalta yapıştı, sürücüler ise asfaltın kuru yerlerinden gitmeye çalıştı.

Daha yaza bile girmeden sıcaklıklar Marmara da dahi ortalama 30°C nin üzerinde iken haziran, temmuz, ağustos ayları herhalde cehennem mevsimi olur ve Adana tahminimce 50 yi zorlar. (+ Küresel ısınma, iklim bozuklukları vs)

KAYNAK: https://www.google.com/amp/s/www.ha...de-sicak-hava-asfalti-eritti-14976179-haberi/
Denizli'de yaşıyorum. Bugün hava cidden çok sıcaktı ama bu yol önceden de böyleydi diye hatırlıyorum. Yanlış da hatırlıyor olabilirim.

rech

80+ Bronze
Medyanın habere koyduğu fotolar
Bilmem doğru olma payı da var. Bugün saat 12.30da 10dk pastaneden eve yürüdüm güneşte cidden yandım. Komik olan şu ki şu an Denizli'de rüzgar var biraz ve bizim elektrikler gitti. Ama hava hâlâ sıcak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,076
İsim
Burak Karadağ
Bilmem doğru olma payı da var. Bugün saat 12.30da 10dk pastane eve yürüdüm güneşte cidden yandım. Komik olan şu ki şu an Denizli'de rüzgar var biraz ve bizim elektrikler gitti.
Yaa sen ne diyorsun vallahi 1 dakika yürüyemedim. Hararet bastı herkesi. Durakta da bir tane teyze bayıldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,753
Üyeler
163,716
Son üye
ahmetozeler
Top Bottom