rech
80+ Bronze
Nerde yaşıyorsun?Yaa sen ne diyorsun vallahi 1 dakika yürüyemedim. Hararet bastı herkesi. Durakta da bir tane teyze bayıldı
Nerde yaşıyorsun?Yaa sen ne diyorsun vallahi 1 dakika yürüyemedim. Hararet bastı herkesi. Durakta da bir tane teyze bayıldı
KocaeliNerde yaşıyorsun?
Olabilir. Yolda gelirken dondurma benim yememden hızlı eridi. Direk duş aldım eve gelince zaten.Kocaeli
Evet ben de aynı şekil hemen soğuk suyla duş alıp vantilatörün önünde uzandım bir kaç saat anca rahatladım. Alışmışım Kars / Sarıkamış'ın ve Bolu'nun soğuk havasına askerlikten ve gündelik yaşamdan dolayı. Sıcağa hiç gelemem ve sevmem de zaten .(Olabilir. Yolda gelirken dondurma benim yememden hızlı eridi. Direk duş aldım eve gelince zaten.
Mahalledeki trafo patladı.Evet ben de aynı şekil hemen soğuk suyla duş alıp vantilatörün önünde uzandım bir kaç saat anca rahatladım. Alışmışım Kars / Sarıkamış'ın ve Bolu'nun soğuk havasına askerlikten ve gündelik yaşamdan dolayı. Sıcağa hiç gelemem ve sevmem de zaten .(
Pakistan oldu burası hem hava durumu hem de malum olaylarAlıntıyı görüntüle
Mardindeyim temmuzda ne olur tahmin edemiyorum
Bünye alışıyor ben Kocaeli kışına dayanırdım Mersin e geldim mersinde üşümeye başladım. Dayanıklılık meselesiBu araplar acaba nasıl o çöl sıcaklarına dayanıyor. Hadi kapalı yerde klima vs ile soğuturlar para bol ama dışarıda nasıl dayanıyorlar
Felaket bir kuru sıcak hava var.Reis bu gün don ve şort hariç bütün giysilerimi çıkarıp evin ortasında durdum anca sıcaklık ve bunalma gitti. Sırf çok sıcak diye buz falan yapıp kafama koyuyorum