Neler Yeni

Denizli'de asfalt eridi ! 🔥 40°C sıcaklığı gördü !

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,076
İsim
Burak Karadağ
Olabilir. Yolda gelirken dondurma benim yememden hızlı eridi. Direk duş aldım eve gelince zaten.
Evet ben de aynı şekil hemen soğuk suyla duş alıp vantilatörün önünde uzandım bir kaç saat anca rahatladım. Alışmışım Kars / Sarıkamış'ın ve Bolu'nun soğuk havasına askerlikten ve gündelik yaşamdan dolayı. Sıcağa hiç gelemem ve sevmem de zaten .(

rech

80+ Bronze
Evet ben de aynı şekil hemen soğuk suyla duş alıp vantilatörün önünde uzandım bir kaç saat anca rahatladım. Alışmışım Kars / Sarıkamış'ın ve Bolu'nun soğuk havasına askerlikten ve gündelik yaşamdan dolayı. Sıcağa hiç gelemem ve sevmem de zaten .(
Mahalledeki trafo patladı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,309
İsim
Diyarhan
Bu araplar acaba nasıl o çöl sıcaklarına dayanıyor. Hadi kapalı yerde klima vs ile soğuturlar para bol ama dışarıda nasıl dayanıyorlar
Bünye alışıyor ben Kocaeli kışına dayanırdım Mersin e geldim mersinde üşümeye başladım. Dayanıklılık meselesi

Rhymes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat Kılıç
Reis bu gün don ve şort hariç bütün giysilerimi çıkarıp evin ortasında durdum anca sıcaklık ve bunalma gitti. Sırf çok sıcak diye buz falan yapıp kafama koyuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,076
İsim
Burak Karadağ
Reis bu gün don ve şort hariç bütün giysilerimi çıkarıp evin ortasında durdum anca sıcaklık ve bunalma gitti. Sırf çok sıcak diye buz falan yapıp kafama koyuyorum
Felaket bir kuru sıcak hava var.

Top Bottom