Vay çakkalll kimin depoyu boşaltcan lennDepodan benzini boşaltmam gerekli 5lt lik şişeye nasıl çektirebilirim hortum ve şişe var
he o zaman knk şey yap şişe al boru bul sonra şişenin ağza tak ama taktığın kısımdan hava kaçmasın şişein üste de delik aç elinle bastır sifon muhabbetine çekersinMotor benzin akıtıyor
Depodan benzini boşaltmam gerekli 5lt lik şişeye nasıl çektirebilirim hortum ve şişe var
Aynen bu şekilde yaptım ama delik açmadım sanırım banttan biraz hava kaçırıyordu 1.5lt sini kurtardım yaklaşık 2.5lt benzin boşa gittihe o zaman knk şey yap şişe al boru bul sonra şişenin ağza tak ama taktığın kısımdan hava kaçmasın şişein üste de delik aç elinle bastır sifon muhabbetine çekersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oda Bir şey zararın neresinden dönersen kar bu arada motoru yıka hocam marş basma öyle yanar falanAynen bu şekilde yaptım ama delik açmadım sanırım banttan biraz hava kaçırıyordu 1.5lt sini kurtardım yaklaşık 2.5lt benzin boşa gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanırım karbüratörün yakıt borusu falan çıkmış veya patlamış olabilir o taraflardan geliyordu