akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
arkadaşlar en az 15GB yer açmam lazım yardım lütfen :<
Bir şeyler sil
hocam yalnızca csgo ve minecraft var ikisi toplam 20GB ediyor ztn ama onlarıda sıklıkla oynuyorumSteam üzerinden en son ne zaman girdim diye oyunlara bakıp uzun zamandır girmediğin oyunları silebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
troll yorum istemiyorumçöp kutusunu boşalt
maymun abi sen bana belamısın... geçen konudada trollemiştin lütfen troll yorum yazma bi dahaBir şeyler sil
teşekkürler!Depolama Alanını Boşaltmak İçin 3 Faydalı Yöntem!
Sürekli dolan depolama alanından şikayetçiyseniz, Windows'un 'çöp'lerini temizleyerek bilgisayarınızda boş alan açabilirsiniz.www.webtekno.com
şimdi onları okudumda ben onları yaptım hocam :/Depolama Alanını Boşaltmak İçin 3 Faydalı Yöntem!
Sürekli dolan depolama alanından şikayetçiyseniz, Windows'un 'çöp'lerini temizleyerek bilgisayarınızda boş alan açabilirsiniz.www.webtekno.com
Troll değil ki ciddi söylemiştim.hocam yalnızca csgo ve minecraft var ikisi toplam 20GB ediyor ztn ama onlarıda sıklıkla oynuyorum
troll yorum istemiyorum
maymun abi sen bana belamısın... geçen konudada trollemiştin lütfen troll yorum yazma bi daha
Windowsun bulunduğu diske sağ tık yap diski temizle basarkadaşlar en az 15GB yer açmam lazım yardım lütfen :<
Formatla kardeşim.arkadaşlar en az 15GB yer açmam lazım yardım lütfen :<
Üzdü.şimdi onları okudumda ben onları yaptım hocam :/
Sen de Forza Horizon 4 yok muydu sende ?hocam yalnızca csgo ve minecraft var ikisi toplam 20GB ediyor ztn ama onlarıda sıklıkla oynuyorum