Depolamam Dolarsa FPS Düşer mi?

Rampage KB-R105

Cezalı
80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
394
bilgisayarımda az yer kalırsa oyunlarda fps düşermi düşerse ne kadar düşer

DRAM'siz SSD kullanıyorsan ne kadar çok doldurursan o kadar çok SSD yavaşlayacaktır.

bilgisayarımda az yer kalırsa oyunlarda fps düşermi düşerse ne kadar düşer
düşmez depolama ile bir alakası yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DRAM'siz SSD kullanıyorsan ne kadar çok doldurursan o kadar çok SSD yavaşlayacaktır.
ssd yavaşlar ama oyun içi etki etmez diye biliyorum etki eder mi yoksa yani en fazla yükleme ekranları hızlanır

Bunun en büyük örneği sanırım WD Green, kronik sorunu yok ama maliyeti düşürülsün diye DRAM ve NAND Konulmamış. Son 200GB Kala yazma hızları 50'e kadar düşüyor. 50GB'da 5-10.
1TB'lık SSD için konuşuyorum.

düşmez depolama ile bir alakası yok

ssd yavaşlar ama oyun içi etki etmez diye biliyorum etki eder mi yoksa yani en fazla yükleme ekranları hızlanır
HDD'den daha yavaş olduğu zamanlarda Sea Of Thives'te droplara sebebiyet veriyordu.

Bunun en büyük örneği sanırım WD Green, kronik sorunu yok ama maliyeti düşürülsün diye DRAM ve NAND Konulmamış. Son 200GB Kala yazma hızları 50'e kadar düşüyor. 50GB'da 5-10.
1TB'lık SSD için konuşuyorum.

HDD'den daha yavaş olduğu zamanlarda Sea Of Thives'te droplara sebebiyet veriyordu.
doğru +

WD Green'in amacı saf depolama. Bu SSD'nin içinden herhangi bir uygulama çalıştırılmamalı veya Windows kurulmamalı.
Arşiv amaçlı kullanılıyor.

WD Green'in amacı saf depolama. Bu SSD'nin içinden herhangi bir uygulama çalıştırılmamalı veya Windows kurulmamalı.
Arşiv amaçlı kullanılıyor.
SSD olarak 1TB'ı 500TL'e gelince kullanmamak ayıp olurdu, ağlamıyorum sadece ufak pişmanlık var içimde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,313
Üyeler
187,317
Son üye
hectoor
Geri