- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 394
bilgisayarımda az yer kalırsa oyunlarda fps düşermi düşerse ne kadar düşer
düşmez depolama ile bir alakası yokbilgisayarımda az yer kalırsa oyunlarda fps düşermi düşerse ne kadar düşer
ssd yavaşlar ama oyun içi etki etmez diye biliyorum etki eder mi yoksa yani en fazla yükleme ekranları hızlanırDRAM'siz SSD kullanıyorsan ne kadar çok doldurursan o kadar çok SSD yavaşlayacaktır.
HDD'den daha yavaş olduğu zamanlarda Sea Of Thives'te droplara sebebiyet veriyordu.düşmez depolama ile bir alakası yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ssd yavaşlar ama oyun içi etki etmez diye biliyorum etki eder mi yoksa yani en fazla yükleme ekranları hızlanır
doğru +Bunun en büyük örneği sanırım WD Green, kronik sorunu yok ama maliyeti düşürülsün diye DRAM ve NAND Konulmamış. Son 200GB Kala yazma hızları 50'e kadar düşüyor. 50GB'da 5-10.
1TB'lık SSD için konuşuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HDD'den daha yavaş olduğu zamanlarda Sea Of Thives'te droplara sebebiyet veriyordu.
WD Green'in amacı saf depolama. Bu SSD'nin içinden herhangi bir uygulama çalıştırılmamalı veya Windows kurulmamalı.Bunun en büyük örneği sanırım WD Green, kronik sorunu yok ama maliyeti düşürülsün diye DRAM ve NAND Konulmamış. Son 200GB Kala yazma hızları 50'e kadar düşüyor. 50GB'da 5-10.
SSD olarak 1TB'ı 500TL'e gelince kullanmamak ayıp olurdu, ağlamıyorum sadece ufak pişmanlık var içimde.WD Green'in amacı saf depolama. Bu SSD'nin içinden herhangi bir uygulama çalıştırılmamalı veya Windows kurulmamalı.
Arşiv amaçlı kullanılıyor.
1tb 500 tl de iyiymişSSD olarak 1TB'ı 500TL'e gelince kullanmamak ayıp olurdu, ağlamıyorum sadece ufak pişmanlık var içimde.