Deprem olucak mı sizce?

Deprem abartıldığı kadar büyük olmayacak. Şu anda medya ve basında korku pompalandığını düşünüyorum. Her ne kadar bu toplumu daha da bilinçlendirebilecek bir şey olsa da insanların bu kadar paranoyaklaşmasının saçma olduğunu düşünüyorum. Korona olayı korku hypelanıyor sadece. Yok deprem olacak ben kaçmalıyım falan. Deprem olayı yüzünden insanlar üni tercihlerine İstanbul yazmıyor. Depremin abartıldığı kadar büyük olmayacağını da Şener Üşümezsoyu kaynak göstererek söylüyorum. İsteyen araştırsın.
Abartılacak kadar büyük olacağını bırakın olması bile ön görülmüyor. Şener hocanın geçmişteki başarıları anlatılmıyor.

Deprem abartıldığı kadar büyük olmayacak. Şu anda medya ve basında korku pompalandığını düşünüyorum. Her ne kadar bu toplumu daha da bilinçlendirebilecek bir şey olsa da insanların bu kadar paranoyaklaşmasının saçma olduğunu düşünüyorum. Korona olayı korku hypelanıyor sadece. Yok deprem olacak ben kaçmalıyım falan. Deprem olayı yüzünden insanlar üni tercihlerine İstanbul yazmıyor. Depremin abartıldığı kadar büyük olmayacağını da Şener Üşümezsoyu kaynak göstererek söylüyorum. İsteyen araştırsın.
Devalı 2.0 kod adı Enver Paşa isimli küçük çocuk istanbul için bütün jeologların gözlemlerini ve üzerinde incelemeler yürüttüğü çalışmaları kafasında yanan bir ampul ile çürüttü

Evet ülkemiz bir deprem bölgesi ancak ben kendimi bildim bileli Marmara da deprem olucak deniyor.Bence son depremden sonra bu olay abartılmaya başlandı (Umarım abartılıyordur) ama olası bir deprem durumunda sonumuz hiç iyi olmaz ve konu Marmara ise bittik demektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,317
Üyeler
188,403
Son üye
VeyselCftc63
Geri