Video içeriğini bilmeden yorum yapmak?Peki sen neden kendini tedavi edemedin ?
Etmemişsin. Kendini et sonra tavsiye ver.Video içeriğini bilmeden yorum yapmak?
Oyundaki NPC ler gibi sıralı diyalog programın mı var ?Etmemişsin. Kendini et sonra tavsiye ver.
Boş adamsın caner bomboş.Oyundaki NPC ler gibi sıralı diyalog programın mı var ?
Galiba öylesin. NPC. Başka kişiler ile olan diyaloğunu da okumuştum. Karşıdakinin cümlesini okumadan karşılık veriyorsun. Sende böylesin n'apalım?Boş adamsın caner bomboş.
Ergenliğin getirdiği ilgi çabası buKanka şunu bil videoyu izlemedim izlemeden yazıyorum din deprosyanı geçirmez hatta dini araştırırsan açıklarını görüp kafan daha bulanık olur
Nasıl yani ?Ergenliğin getirdiği ilgi çabası bu
Açtığın konulardan npc belli oluyor adamım. İnternet, psikoloji, tarayıcı, intihar bomboş konular.Galiba öylesin. NPC. Başka kişiler ile olan diyaloğunu da okumuştum. Karşıdakinin cümlesini okumadan karşılık veriyorsun. Sende böylesin n'apalım?
Senin yorumun. Psikoloji kitapları okurken öğrendiğim bir şey var ki başkasının davranışının bilişsel sebebini ona sormadan öğrenemezsin.Ergenliğin getirdiği ilgi çabası bu
Whoa'?Açtığın konulardan npc belli oluyor adamım. İnternet, psikoloji, tarayıcı, intihar bomboş konular.