- Reaksiyon skoru
- 9,836
imkansız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bni 2 puanla geçmişsin agaBu test gerçekse oluyum galiba Alıntıyı görüntüle
imkansız
bni 2 puanla geçmişsin agaBu test gerçekse oluyum galiba Alıntıyı görüntüle
Koymuşum (!)
İlk defa kazandığımda uzuldum
Bendede aynı.Orta düzey deprasif belirti çıktı
Devlet hastanelerinden de faydalanabilirsin dostum. Ben de açıkçası psikolog sarmadı ilaç kullandım onlar da mal ettiği için bıraktım 3 yıldır öyle katkısız yaşıyoruz(Boş buzdolabı fotoğrafı) benim için öyle eskiden düzenli olarak psikeartiste gidiyordum çok iyi geliyordu artık mali koşullardan çok nadir gidebiliyorum 2 yıldır aşırı depresifim
Bir daha ilaca girmeyeyim ben ya ben ilaçta kullanıyordum çeşitli ağır psikolojik problemlerim olduğu için ilaçlar işhatimi o kadar kesti ki şuan 1.77 57 kiloyum kiloda alamiyorum çok zayıfladığım içinDevlet hastanelerinden de faydalanabilirsin dostum. Ben de açıkçası psikolog sarmadı ilaç kullandım onlar da mal ettiği için bıraktım 3 yıldır öyle katkısız yaşıyoruz
Lan kesiyor mu kullanayım o zaman diyet ile kilo vermek zorBir daha ilaca girmeyeyim ben ya ben ilaçta kullanıyordum çeşitli ağır psikolojik problemlerim olduğu için ilaçlar işhatimi o kadar kesti ki şuan 1.77 57 kiloyum kiloda alamiyorum çok zayıfladığım için
Az önce psikologum ayni testi bana verdi ismi BECK DEPRESYON ÖLÇEĞİDepresyon Testi
testanket.com