Ben de düzenli xanax kullanıyordum sabah akşam sıkıntılı işler yaBir daha ilaca girmeyeyim ben ya ben ilaçta kullanıyordum çeşitli ağır psikolojik problemlerim olduğu için ilaçlar işhatimi o kadar kesti ki şuan 1.77 57 kiloyum kiloda alamiyorum çok zayıfladığım için
Ağır psikolojik sorunların yoksa sakın kullanma beyine kalıcı zarar verebilir ve bu zayıflama kontrollü olmuyor aşırı kiloluysan skinny fatte olursun yapma kendine böyle bir şeyLan kesiyor mu kullanayım o zaman diyet ile kilo vermek zor
Valla kanka şuan da durumum iyi değil eğer ciddi verdiriyorsa denenebilir gibi geldi yine Bi psikoloğa gideyimAğır psikolojik sorunların yoksa sakın kullanma beyine kalıcı zarar verebilir ve bu zayıflama kontrollü olmuyor aşırı kiloluysan skinny fatte olursun yapma kendine böyle bir şey
psikoloğa gitme ilaç yazacak sadece seni bağımlı yapacak ilaca diyecek 5 yıl kullan dayımdan biliyorum panik atak hastasıValla kanka şuan da durumum iyi değil eğer ciddi verdiriyorsa denenebilir gibi geldi yine Bi psikoloğa gideyim
Odun gibi olacaksın derken merak ettim şuanda zaten hicbirsey hissetmiyorumpsikoloğa gitme ilaç yazacak sadece seni bağımlı yapacak ilaca diyecek 5 yıl kullan dayımdan biliyorum panik atak hastası
o kötü duygular kaybolmayacak tedavi etmeyecek odun gibi olacaksın tavsiyem kan tahlili vermen hormon sıkıntı yoksa
terapiye git içine ne attıysan anlat yüzleş
ilaçlar seni sadece nal gibi yapacakOdun gibi olacaksın derken merak ettim şuanda zaten hicbirsey hissetmiyorum
Haailaçlar seni sadece nal gibi yapacak
halsiz uykulu
çık ormana gez dolaş hayat enerjini yükseltirHaa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyse ya bakarız çaresine şuan iyi değilim onu biliyorum 2 haftadır ölmek ile olmemek arasında dans ediyorum
Orman adanada? Ve müzik dinlemeyi sevmem dinlediğim sanatçılar no1 ile xxxtentacionxxxçık ormana gez dolaş hayat enerjini yükseltir
evde tek isen tak kulaklığı aç son ses sevdiğim müziği dinle
Psikologlar ilaç yazmaz yalnız psikologlar yazar ilacı, ben de panik atağım nefes egzersizi ve vücut gevşeme egzersizi verdi sadece psiklogpsikoloğa gitme ilaç yazacak sadece seni bağımlı yapacak ilaca diyecek 5 yıl kullan dayımdan biliyorum panik atak hastası
o kötü duygular kaybolmayacak tedavi etmeyecek odun gibi olacaksın tavsiyem kan tahlili vermen hormon sıkıntı yoksa
terapiye git içine ne attıysan anlat yüzleş