Neler Yeni

Derbi Sonucu Ne Olur?

Sonuç?

• FenerBahçe

• Galatasaray

• Berabere

• Torreira mermi yedi

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Rochone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan Fırat
Galatasaray bu maça normal bir maça hazırlanmış gibi bir izlenim verdi taraftarlara. Son zamanlarda bu şekilde hazırlanmaları Galatasaray'ın Kadıköy'de istediği sonuçları almasına neden oldu belki de. Kesinlikle sıkıcı bir maç izlemeyeceğiz. Bol goller olabilir. Ama Galatasaray'ın kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Ama sonuç ne olursa olsun keyifli bir maç izleyeceğiz gibi. Her iki takıma da başarılar.

dyron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Galatasaray bu maça normal bir maça hazırlanmış gibi bir izlenim verdi taraftarlara. Son zamanlarda bu şekilde hazırlanmaları Galatasaray'ın Kadıköy'de istediği sonuçları almasına neden oldu belki de. Kesinlikle sıkıcı bir maç izlemeyeceğiz. Bol goller olabilir. Ama Galatasaray'ın kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Ama sonuç ne olursa olsun keyifli bir maç izleyeceğiz gibi. Her iki takıma da başarılar.
kral konuya cevap vermek için hesap açmış
bu abi birimi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,702
İsim
Mert Can Ergün

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Eren
2-0 gs veya 1-1 berabere

Rochone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan Fırat
Boşuna konuşmamışım :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,602
Üyeler
162,715
Son üye
emojio
Top Bottom