Neler Yeni

Ders çalışamama sorunu

İsmlkl_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
İsmail Ahmet
Instagram
İsmlkl_
Aslında ders çalışmayı hedeflerimin peşinden koşmayı seven bir insanım ancak şu sıra asla ders çalışasım gelmiyor . Beni de hedeflerim ellerimden kayıyor gidiyor düşüncesi alıyor sadece bu düşünceyi yok etmek için masanın başına geçiyorum saatlerce sosyal medya da takılıyorum sizce sorun nedir , nasıl çözebilirim ?

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,090
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Aslında ders çalışmayı hedeflerimin peşinden koşmayı seven bir insanım ancak şu sıra asla ders çalışasım gelmiyor . Beni de hedeflerim ellerimden kayıyor gidiyor düşüncesi alıyor sadece bu düşünceyi yok etmek için masanın başına geçiyorum saatlerce sosyal medya da takılıyorum sizce sorun nedir , nasıl çözebilirim ?
bu albümü başlat, gelecek güzel günleri düşün ve çalışmaya başla :)

Salih7158

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Salih
Aynı durum bende de var maalesef.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,993
İsim
Mehmet Aslan
kütüphaneye gidince insanın çalışası geliyor dene bence :D

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
Bunlar hikaye çalışmak zorundasın bir kere aklına onu getir ne yiyecen mecbursun çalışmaya başka şansın yok telefonu fırlat köşeye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktın hiç olmuyor evden uzaklaş kütüphaneye git evde kalırsan ders çalışmaya uzaklaşırsın

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,643
İsim
Sarp Yılmaz
kesinlikle bu durumdayım lise bitti universite için bazen çok heyecanlıyım bazen de hiç gidesim yok bu senenin yeni güz döneminde başlama planım var ama bu git gel durumundan dolayı ne yapacağımı bilemiyorum

Çalışsan bile hedeflerine ulaşabilecek misin? :D
hocam bu kurduğun cümle sadece karşı tarafın motivasyonunu elinden almak dışında bir şey yapmıyor peki neden böyle yapıyorsun ?? keyif mi alıyorsun böyle bir durumdan ?

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
kesinlikle bu durumdayım lise bitti universite için bazen çok heyecanlıyım bazen de hiç gidesim yok bu senenin yeni güz döneminde başlama planım var ama bu git gel durumundan dolayı ne yapacağımı bilemiyorum

hocam bu kurduğun cümle sadece karşı tarafın motivasyonunu elinden almak dışında bir şey yapmıyor peki neden böyle yapıyorsun ?? keyif mi alıyorsun böyle bir durumdan ?
Motivasyonunu elinden nasıl alıyorum ki?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,643
İsim
Sarp Yılmaz
Motivasyonunu elinden nasıl alıyorum ki?
ya kardeşim hasta mısın sen?? attığın cevaba git bak kaç kere oku bakayım nasıl alıyorsun :mad:
ne değişik insanlarsınız ya adam gelmiş burda fikir istiyor çalışamıyorum diyor dalga geçerek diyorsun ki çalışsan ulaşabilecek misin

y
Deme onu işte ya :(
ya kardeşim boşver bunun gibi negatif insanları denemekten vazgeçme olur yada olmaz bu hayatın bir kuralı ama sen aklına yatanı yap gitsin böyle insanlar hep olacak hayatında

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
ya kardeşim hasta mısın sen?? attığın cevaba git bak kaç kere oku bakayım nasıl alıyorsun :mad:
ne değişik insanlarsınız ya adam gelmiş burda fikir istiyor çalışamıyorum diyor dalga geçerek diyorsun ki çalışsan ulaşabilecek misin

y

ya kardeşim boşver bunun gibi negatif insanları denemekten vazgeçme olur yada olmaz bu hayatın bir kuralı ama sen aklına yatanı yap gitsin böyle insanlar hep olacak hayatında
Bunu dedim diye neden çalışmasın? Sadece bunu da hesaba katsın.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,643
İsim
Sarp Yılmaz
Bunu dedim diye neden çalışmasın? Sadece bunu da hesaba katsın.
bunun nesini hesaba katacak ?? dünyada elbetteki düzensizlik olacak adaletsizlik olacak ama hedeflerine odaklanıp çalışırsa elbetteki ulaşır hedefine ulaşamama gibi bir şey yok geç olur uzun olur ama olur.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
bunun nesini hesaba katacak ?? dünyada elbetteki düzensizlik olacak adaletsizlik olacak ama hedeflerine odaklanıp çalışırsa elbetteki ulaşır hedefine ulaşamama gibi bir şey yok geç olur uzun olur ama olur.
Tamam.

Bir de emoji atıyorsun, çok güzel. Seni neden bu kadar rahatsız etti?

Son düzenleme:
Top Bottom