Neler Yeni

Ders Çalışasım Gelmiyor

Liberal Kenobi

80+ Bronze
LGS öğrencisiyim ve Şuana kadar adam akıllı işleri Rayına oturtamadım gelmiyor, Çalışma isteği gelmiyor
Sizce Ne Yapmalıyım

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Hedeflerini düşün, çalışmazsan ne olacağını söyleyeyim ben sana? Pişman olacaksın keşke biraz daha çalışsaydım 5 puan daha alsaydım şuraya gitseydim dersin.

G.P.U

80+ Silver
LGS öğrencisiyim ve Şuana kadar adam akıllı işleri Rayına oturtamadım gelmiyor, Çalışma isteği gelmiyor
Sizce Ne Yapmalıyım
Geleceğin imam hatip yada meslek lisesi öğrencisini görüyorum aramıza hoş gelmişsen ben bilişim bölümü mesleğini okuyorum ama bu kadar teknik bilgiyi okulda öğrenmedim tabi çoğunu abdullah abi gibi youtuberlardan öğrendim

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sizce Ne Yapmalıyım
okumazsan ömrünün sonuna kadar zorluk çekeceksin asgari ücret ile çalışarak fakat kendini sıkıp şu 5 6 sene zorlarsan ilerde sıkıntın olmaz seç birini.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
2. dönem başlıyor ve sen şuan 1. dönem konularında eksiksiz misin? Konu eksiğinin olmaması çok önemli. Zaten kimse ayıla bayıla ders çalışmıyor. Yavaş yavaş başla her gün 5 soru arttır.

Liberal Kenobi

80+ Bronze
3.5 Aya yakın bi süre var ve ben 7 ay çalışmadım sizce şuandan itibaren çalışmaya başlasam yine bişeyler kazanabilirmiyim?

-CrawL

80+ Gold
Ödül koyaraktan başla çalışmaya. Hafiften başla sonra dozu arttırırsın.
Baya işe yarıyor bu arada. Bende lgs ye öyle çalıştım son 1ay kala her ders çalıştıgımda kendime 1büyük boy pizza+1L kola söylüyordum. 8.sınıf ortalamam 76 olmasına rağmen %19dilim yaptım.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Okumazsan iyi bir işin olmazsa ne pc ne telefon hiç birşeyin olmaz öyle düşün.
Yanlış bir şart.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baya işe yarıyor bu arada. Bende lgs ye öyle çalıştım son 1ay kala her ders çalıştıgımda kendime 1büyük boy pizza+1L kola söylüyordum. 8.sınıf ortalamam 76 olmasına rağmen %19dilim yaptım.
Seninki iyiymiş. Ben kendime 1 el pubg mobile izni veriyodum :D

Top Bottom