Neler Yeni

Ders Çalışasım Gelmiyor

-CrawL

80+ Gold
3.5 Aya yakın bi süre var ve ben 7 ay çalışmadım sizce şuandan itibaren çalışmaya başlasam yine bişeyler kazanabilirmiyim?
çalışırsan kendine inanırsan kazanırsın. Ben son 2ay günde 90soruluk deneme çözerek girdim. onun dışında hiç çalışmadım. Yinede %19dilim yapabildim. Keşke erkenden çalışsaydım...

G.P.U

80+ Silver
Evt
okumazsan ömrünün sonuna kadar zorluk çekeceksin asgari ücret ile çalışarak fakat kendini sıkıp şu 5 6 sene zorlarsan ilerde sıkıntın olmaz seç birini.
Evt amerika yada japonyada okursan yaşarsın ama burası tr 2010 yılından beri 330$ - 400$ arası maaş alıyoruz

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Yanlış bir şart.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seninki iyiymiş. Ben kendime 1 el PUBG mobile izni veriyodum :D
Haklıyım askeri ücret kimse yeticek kira su elektrik doğal gaz yeme içme aha para bitti telefon veya pc alcak para kaldımı yada birazcık para arttımı yoğğğk.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evt

Evt amerika yada japonyada okursan yaşarsın ama burası tr 2010 yılından beri 330$ - 400$ arası maaş alıyoruz
okuyup mesleği olup kim 2800 tl alıyor merak ettim o asgari ücret

Liberal Kenobi

80+ Bronze
çalışırsan kendine inanırsan kazanırsın. Ben son 2ay günde 90soruluk deneme çözerek girdim. onun dışında hiç çalışmadım. Yinede %19dilim yapabildim. Keşke erkenden çalışsaydım...
sen hangi lisedesin? Meslek, Anadolu

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
ben denedim çok yol, çalışmayınca kendimi tokat manyağı yapıyodum sonra dayak arsızı oldum

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
3.5 Aya yakın bi süre var ve ben 7 ay çalışmadım sizce şuandan itibaren çalışmaya başlasam yine bişeyler kazanabilirmiyim?
Tüm gününün boş olduğu şu vakitte yine bir şeyler kazanabilirsin tabii ama 7 ay boyunca eksiksiz çalışmış birini geçebileceğini de düşünme.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Haklıyım askeri ücret kimse yeticek kira su elektrik doğal gaz yeme içme aha para bitti telefon veya pc alcak para kaldımı yada birazcık para arttımı yoğğğk.
Sırf telefon pc için çalışarak bir yere varamazsın.
Büyük işler yapma, iyi bir meslek sahibi, ardından maddi rahatlık yaşanır.
Sırf telefon, pc, su, elektrik için çalışırsan sadece onları yapar kalırsın.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İyi çalışırsan tam puan bile yaparsın.Bu aralar kimsenin çalışası yok.Motive edici videolar izleyibilirsin.Ben adam gibi çalışmaya yeni nesil soruları çok iyi çözen bir çocuğu gördükten sonra başladım.O yaparsa bende yaparım dedim ve yaptım :).

-CrawL

80+ Gold
Geleceğin imam hatip yada meslek lisesi öğrencisini görüyorum aramıza hoş gelmişsen ben bilişim bölümü mesleğini okuyorum ama bu kadar teknik bilgiyi okulda öğrenmedim tabi çoğunu abdullah abi gibi youtuberlardan öğrendim
tüm meslek liseleri kötü değil. Bende çok ön yargılıydım. Şuan Özel meslek lisesindeyim eğer 2dönem 2zayıfın olursa okuldan atılıyorsun. Meslek lisesi olmasına rağmen üniversiteyede çok iyi hazırlıyorlar. Hocaları çok iyi. Öğrencileri hiç serseri vs. değil. Okul gayet kurallı disiplinli.(1kuruş bile ödemiyorum vakıflar ödüyor zaten 2zayıf kuralınında sebepi bu) Atolye dersleri çok eğlenceli yüzyüze eğitimde sınıfa girince uzay sistem eski bir pc görmüştüm. Aklına ne gelirse var

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ziraatcılar eğer sermaye yada yatırım yapamazsa sonu yem fabrikası 😔
onları bilemem şahsen ben iç mimar olmak istiyorum olursam 2800tl maaş ile çalışmayacağıma eminim yani umarım çalışmam.

Top Bottom