Neler Yeni

Ders Çalışasım Gelmiyor

G.P.U

80+ Silver
onları bilemem şahsen ben iç mimar olmak istiyorum olursam 2800tl maaş ile çalışmayacağıma eminim yani umarım çalışmam.
Mimar olucaksan 5 yıl gidip birinin yanında çalışman gerek diye biliyorum ama yine iç mimar farklı olabilir tabi 😏

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Meslek :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anadoluya ortalamam yetiyordu gitmedim. Şuan gittiğim okul meslek lisesi olsada çevresi kuralları çok iyi
Meslek kötü diyolar doğrumu

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Dostum telefonu bilgisayarı bir kenara bırak bi silkele kendini paso soru coz zor kolay deme soru coz son 1 ay kaldıgında haftada 5 6 kere deneme yap

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Mimar olucaksan 5 yıl gidip birinin yanında çalışman gerek diye biliyorum ama yine iç mimar farklı olabilir tabi 😏
laan ben 2800tl ye çalışmak istemiyoomm

G.P.U

80+ Silver
tüm meslek liseleri kötü değil. Bende çok ön yargılıydım. Şuan Özel meslek lisesindeyim eğer 2dönem 2zayıfın olursa okuldan atılıyorsun. Meslek lisesi olmasına rağmen üniversiteyede çok iyi hazırlıyorlar. Hocaları çok iyi. Öğrencileri hiç serseri vs. değil. Okul gayet kurallı disiplinli.(1kuruş bile ödemiyorum vakıflar ödüyor zaten 2zayıf kuralınında sebepi bu) Atolye dersleri çok eğlenceli yüzyüze eğitimde sınıfa girince uzay sistem eski bir pc görmüştüm. Aklına ne gelirse var
Evt o kadar önyargılı olmamak lazım en fazla tuvalette sigara içiyorlar ama bilgisayarlar konusunda çok şey vaat etmedi sadece öğrendiysem agp slotlu ekran kartı ve sd ram i öğrendim

laan ben 2800tl ye çalışmak istemiyoomm
🤣🤣🤣🤣 zorundasın 5 yılcık yaw zor değil o zamana kadar ustanın çayını getirsin olur biter

Meslek kötü diyolar doğrumu
İnana bana kimseye bulaşmazsan pek bişi olmuyor gidebilirsin

-CrawL

80+ Gold
Evt o kadar önyargılı olmamak lazım en fazla tuvalette sigara içiyorlar ama bilgisayarlar konusunda çok şey vaat etmedi sadece öğrendiysem agp slotlu ekran kartı ve sd ram i öğrendim

🤣🤣🤣🤣 zorundasın 5 yılcık yaw zor değil o zamana kadar ustanın çayını getirsin olur biter
bizde hiç öyle bir şey yok müdürümüz aşırı iyi ve anlayışlı. Okuldaki çocuklara bakarsak hepsi temiz ahlaklı saygılı çocuklara benziyorlardı. Müdür sigara konusunda üstüne basa basa uyardı. Hiç görmedim sigara vs.

G.P.U

80+ Silver
bizde hiç öyle bir şey yok müdürümüz aşırı iyi ve anlayışlı. Okuldaki çocuklara bakarsak hepsi temiz ahlaklı saygılı çocuklara benziyorlardı. Müdür sigara konusunda üstüne basa basa uyardı. Hiç görmedim sigara vs.
Bizim ki de öyle olsa iyi ama neyse buna da şükür bir gün olsun kimseyle kawga etmedim

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Yok işsiz kalırsın, yok şöyle olur yok böyle olur gibi yorumlara gerek yok arkadaşlar. Arkadaşı daha da panikleştirmekten, daha da üzmekten başka hiçbir şeye yaramaz.

Annene diyeceksin ki al benim bilgisayarımı, telefonumu veya iraden varsa kendin ayarla, sonra git kendini zorlayarak o masaya otur ve soruları çöz. Bunun başka bir yolu yok.

Hiçbir sihirli peri gelip sana o ders çalışma isteğini vermeyecek.

bella

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Salih Sefa Eri
Baya işe yarıyor bu arada. Bende lgs ye öyle çalıştım son 1ay kala her ders çalıştıgımda kendime 1büyük boy pizza+1L kola söylüyordum. 8.sınıf ortalamam 76 olmasına rağmen %19dilim yaptım.
Ben 200 soru çözüp bitince NBA 2k19 oynuyodum seninki de baya iyiymiş ama. Denelinesi şu online egitim sürecinde :D

Top Bottom