Neler Yeni

Ders Çalışasım Gelmiyor

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
ne yap ne et en geç 9. sınıfta başla lise ağır geçicek derslerini aksatma ortaokul hocaların torpiliyle geçer ama lisede 90 beklediğin sınavdan 40 da alabiliyorsun hele devlet okulları berbat ötesi 60 yaşında öğretmenlerin ders anlatmaya çalışması tam facia diyebilirim devlet özel okullara yönlendiriyor ona göre okul seçiminide iyi yapmanı öneririm

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Şahsen imam hatip kic iyi değil bence aklına imam hatip gelsin o zaman çok iyi çalışırsın normal de güzel bir lise ye okul ortalaması ile girebiliyorum İstanbul dan bartına geçtıgim için bütün okullar burda notları şısıriyorlar bende 8. Sınıfta geldiğim için fazla şişirmediler şişirme derken kolay soru soruyorlar abi sırf diğerlerinden zeki olmama rağmen onlardan kötü okula gidiyorum ya insan düşündükçe kafayı yiyesi geliyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Geleceğin imam hatip yada meslek lisesi öğrencisini görüyorum aramıza hoş gelmişsen ben bilişim bölümü mesleğini okuyorum ama bu kadar teknik bilgiyi okulda öğrenmedim tabi çoğunu abdullah abi gibi youtuberlardan öğrendim
İmam hatip ve meslek lisesi küçümsemesi mi var?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
İmam hatip belki dicem de oda yok adam imam hatipta birbirlerine imam nikahı kıymış haberlerde çıkıyor meslek lisesini ise annem orda öğretmenlik yaptı diye biliyorum manisanın meslek lisesi berbat bir yılda bir kaç kere bıçaklanma olayı olmuş derste bile birde hamile hocanın üstüne yürüyüp iktiren var neler neler allah esirgesin.

metekaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mete kaan
LGS öğrencisiyim ve Şuana kadar adam akıllı işleri Rayına oturtamadım gelmiyor, Çalışma isteği gelmiyor
Sizce Ne Yapmalıyım
merhabalar dostum. ben de geçen sene lgsye girmiş bir öğrenciydim. 0.49 dilim yaparak izmir atatürk lisesini kazandım. sana şöyle yardım edeyim.
illa ki hedeflediğin bir okulun vardır. bu okulun güzel bir fotoğrafını çıkartıp oda duvarına asmanı tavsiye ederim. yani en azından bana gerçekten çok fazla manevi güç vermişti. ne zaman bıraksam o okul için daha da çok çalışıyordum öyle diyeyim sana. eğer ki internet bilgisayar vbden dolayı çalışamıyorsan gerçekten yapacak bir şey yok. ben bilgisayar-oyun bağımlısı bir insanım fakat lgs süresi boyunca inan 1 saat bile oyun oynamadım. hedefime o kadar konsantre idim. yaptığım şey de pcyi direkt rafa kaldırmaktı. tüm kablolarını söktüm bıraktım. telefon işine gelecek olursak ben telefonla çok içli dışlı değildim. günde 30 dakika kadar bakıyordum. çok uzun bir yazı yazıp seni sıkmak istemem eğer sormak istediğin bir şey olursa merak ettiğin bir şeyler olursa bana instagramdan istediğin her saat yazabilirsin @mete.kaan31

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kendine bir program belirleyeceksin ve zorla da olsa çalışacaksın başka çaren yok.

Top Bottom