Neler Yeni

Ders çalışma alışkanlığı nasıl kazanırım?

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Lgs'ye 2 ay 8 gün kaldı. Puanlarım berbat ötesi, 300-350 arası değişiyor. Matematik netlerim 5-8 arası fen netlerim 14-15 net Türkçe 17-18 net. Ama ders çalışmıyorum. Çalışırsam matematiğin gelişeceğini düşünüyorum. Ama hiç bir şekilde olmuyor. Ne yapsam ders çalışamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen şu durumdan kurtarın beni.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu arada yazmayı unutmuşum.
Matematik netlerin çok düşük.
Puanın bu yüzden bu kadar düşük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Emre Gürel
Lgs matematiği 16 yapmış biri olarak matematik sevgim zaten vardı özellikle ilk başlarda çok çalışmama rağmen karantina da boşlamıştım oyüzden çalışmak matematik için çok önemli bu alışkanlığı kazanmak içinse ders çalışırken kendi hayallerini düşün ki dersen hayalim yok kendine belirli bi ödül koymalısın dostum

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada yazmayı unutmuşum.
Matematik netlerin çok düşük.
Puanın bu yüzden bu kadar düşük.
Evet biliyorum, çalışarak olacağını bende biliyorum ama çalışamıyorum. Oturuyorum koltuğa, bi 20 soru mat çözüyorum bitiyor. Ve yeterlide değil. Dershanede arkadaşlarım 300-500 arası bile çözüyorken benim çok az çözmem zoruma gidiyor. Bazen gaza geliyorum, ama sonra bitiyor. Ne yapacağım bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Emre Gürel
Evet biliyorum, çalışarak olacağını bende biliyorum ama çalışamıyorum. Oturuyorum koltuğa, bi 20 soru mat çözüyorum bitiyor. Ve yeterlide değil. Dershanede arkadaşlarım 300-500 arası bile çözüyorken benim çok az çözmem zoruma gidiyor. Bazen gaza geliyorum, ama sonra bitiyor. Ne yapacağım bilmiyorum.
Ben günde 400 soru çözerken özellikle son günlerde sadece deenemeyle yetindiğim günleri hatırlıyorum

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
350 kötü mü ki ?
Evet, kötü.
Dişini sıkacaksın ve oturup çalışacaksın.
Etrafında elektronik alet varsa uzaklaştır, mümkünse kullanma.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram