Neler Yeni

Ders Çalışma Düzeni!

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Öncelikle selamlar, Değerli forum üyelerimizden bir yardım ve öneri almak için bu konuyu açma kararı aldım. Lafı hiç uzatmadan konuya geçeyim.
Ben bu sene 11. Sınıfa (Sayısal yöneliminde) geçicek olan 10 yıllık eğitim hayatımda okul dışında bir oturuşta 3+ Saat ders çalışmışlığı olmayan bir öğrenciyim. Bu sebepten ötürü malumunuz hayatımıza yön verecek olan üniversite sınavı için yavaştan paçayı sıvamaya başlıyorum fakat, daha öncede belirttiğim gibi daha önce sürekli ve düzenli olarak çalıştığım bir çalışma programım yoktu. Sizden ricam üniversite sınavına girmeden önce nasıl ve ne şekilde bir çalışma programı izleyeceğimi, nelere dikkat etmem gerektiğini sizlerinde yardım ve önerileriyle belirlemek isterim. Şimdiden teşekkürler.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Öncelikle selamlar, Değerli forum üyelerimizden bir yardım ve öneri almak için bu konuyu açma kararı aldım. Lafı hiç uzatmadan konuya geçeyim.
Ben bu sene 11. Sınıfa (Sayısal yöneliminde) geçicek olan 10 yıllık eğitim hayatımda okul dışında bir oturuşta 3+ Saat ders çalışmışlığı olmayan bir öğrenciyim. Bu sebepten ötürü malumunuz hayatımıza yön verecek olan üniversite sınavı için yavaştan paçayı sıvamaya başlıyorum fakat, daha öncede belirttiğim gibi daha önce sürekli ve düzenli olarak çalıştığım bir çalışma programım yoktu. Sizden ricam üniversite sınavına girmeden önce nasıl ve ne şekilde bir çalışma programı izleyeceğimi, nelere dikkat etmem gerektiğini sizlerinde yardım ve önerileriyle belirlemek isterim. Şimdiden teşekkürler.
Bu konuda ciddiysen, gerçekten karar verdiysen bana ulaşabilirsin. Sana rehberlik ederim.
İbrahim_Talha#6224

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kankam her şeyin saatli olsun öncelikle ve önceden belirle bugün bu dersten şu konuyu çalışıcam diye kendini fazla zorlama tek oturuşta 1 saat çalış 25dk mola ver gene 1 saat çalış mesela.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Günün belli bir saatinde otur ve telefonu annene ver. Odandan dışarı çıkarsan annen seni uyarsın ve tekrar derse dön. Ve mola vererek çalışmak daha iyi olur.

Top Bottom