Az biraz sakin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 777
sıkma canını ekran kartı konusuna o yüzden hocam seneye sende böylesinO açıdan bakarsak haklısın
sıkma canını ekran kartı konusuna o yüzden hocam seneye sende böylesinO açıdan bakarsak haklısın
Abi sen geometriciydin di mi?Günlük tekrarını yapıp paragraf çözmen yeterli bu sınıfta.
Çok seviyorsan matematikteki konularını hallet.
Bende fiziği çok seviyorum ama sınavdan aldığım not çok düşükAbi sen geometriciydin di mi?
Yani çok seviyorum fln demiştin bir ara
Benimde mat iyi hatta baya iyiydi ama 20 almıştım sınavdan. 10. SınıftaBende fiziği çok seviyorum ama sınavdan aldığım not çok düşük
90almıştım sınavdan ama ben 100 bekliyordum aldığım not ama çok düşükBenimde mat iyi hatta baya iyiydi ama 20 almıştım sınavdan. 10. Sınıfta
İyi işte devam et. Benim kafa kizdaydi. Hep ona bakmaktan ders dinleyemedim. Şimdide ona açılma derdindeyim. Beklemek kötüdür.90almıştım sınavdan ama ben 100 bekliyordum aldığım not ama çok düşük
Tamamdırİyi işte devam et. Benim kafa kizdaydi. Hep ona bakmaktan ders dinleyemedim. Şimdide ona açılma derdindeyim. Beklemek kötüdür.
Bende 10 um hâlâ yatıyorum nedense neyse bugün başlim dedikten 5 dk sonra valo oynamaya gidiyorumTamamdır
Aynısı hocam sınav senem benim de ne zamam otursam masaya çalışayım diye elim 2 dakika sonra telefona ve müzik bahanesiyle kullandığım Pc ye gidiyor.Bende 10 um hâlâ yatıyorum nedense neyse bugün başlim dedikten 5 dk sonra valo oynamaya gidiyorum
Ehekejsi bağımlılık yapabiliyor bazen Dediğiniz gibiAynısı hocam sınav senem benim de ne zamam otursam masaya çalışayım diye elim 2 dakika sonra telefona ve müzik bahanesiyle kullandığım Pc ye gidiyor.
Müzik ile çözerken sarıyor dedim geometriciyim demedim.Abi sen geometriciydin di mi?
Yani çok seviyorum fln demiştin bir ara
ne yani bu sen değil misin?Müzik ile çözerken sarıyor dedim geometriciyim demedim.![]()