Neler Yeni

Ders çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor

Røyz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Abdullah Tunç
Ders çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor çok fazla oyun oynayan birisi değilim ama bir kere youtube a girince bir daha çıkamıyorum ve tüm gün bitiyor bilgisayarı kaldır diyebilirsiniz ancak ders videolarımı da ordan izliyorum yani bilgisayarı kaldıramam bu yüzden. Sizce ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Can Ekici
knk tamamen irade meselesi pc kaldırsan bile iradeni koruyamassan telden bile oyun oynarsın video izlersin

Spectre_zz

80+ Bronze
kapa kanka fişi çek kanka kaldır kanka :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

tablet al kanka pcyi sat kanka :D :D

ya da 5 ay sonra a101de gorusmek uzere aci ama gercek

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Harun Kayatekin
Ders çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor çok fazla oyun oynayan birisi değilim ama bir kere youtube a girince bir daha çıkamıyorum ve tüm gün bitiyor bilgisayarı kaldır diyebilirsiniz ancak ders videolarımı da ordan izliyorum yani bilgisayarı kaldıramam bu yüzden. Sizce ne yapmalıyım?
11.Sınıftayken yapmıstım bilgisayarı bile satmıstım bu sefer ps4 e sarmıstım çözüm değil irade ve hedef odaklı bir şey.

Røyz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Abdullah Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk tamamen irade meselesi pc kaldırsan bile iradeni koruyamassan telden bile oyun oynarsın video izlersin
Aslında benim sorun öyle değil. Ben gerçekten pc de çok fazla youtube videosu izlerim ve resmen telefon kullanmam yani tek sorun önüme çıkan her videoyu izleme isteğim

11.Sınıftayken yapmıstım bilgisayarı bile satmıstım bu sefer ps4 e sarmıstım çözüm değil irade ve hedef odaklı bir şey.
Yani hiç bir şey yapmıyımmı

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Asım
Aslında benim sorun öyle değil. Ben gerçekten pc de çok fazla youtube videosu izlerim ve resmen telefon kullanmam yani tek sorun önüme çıkan her videoyu izleme isteğim
İzlediğiniz ders kanallarını yer çubuğuna sabitleyin. Diğer tür videoları görmemiş olursunuz az da olsa. Video açılınca yan tarafta illaki gözüküyor zaten.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,523
İsim
Kürşat

Røyz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Abdullah Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İzlediğiniz ders kanallarını yer çubuğuna sabitleyin. Diğer tür videoları görmemiş olursunuz az da olsa. Video açılınca yan tarafta illaki gözüküyor zaten.
Tam olarak dediğini yapıyorum aslında ama dediğin gibi video ortasında yandaki videoya tıklıyorum.

Eklenti kullan işine yarar
Tam aradığım gibi birşeye benziyor sağol dostum.

Undone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Samet Tekin
Tam olarak dediğini yapıyorum aslında ama dediğin gibi video ortasında yandaki videoya tıklıyorum.
Eski hesabının şifresini vesaire not al ve hesabı unut, yeni bir hesap aç ve ders harici hiçbir şey aratma

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,523
İsim
Kürşat
Eski hesabının şifresini vesaire not al ve hesabı unut, yeni bir hesap aç ve ders harici hiçbir şey aratma
Sabaha kadar da eğitsen gene dikkat dağıtıcı içerik çıkar, benim attığım uzantı ile her şey açılıp/kapanabiliyor

Undone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Samet Tekin
evet daha iyi bir çözüm gibi

Røyz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Abdullah Tunç
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum, cidden çok yardımcı oldunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,556
Üyeler
167,152
Son üye
murrershark11
Top Bottom