Neler Yeni

Ders için tablet önerisi.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Bütçe
15000
Ders çalışıp test çözmek için bir tablet arıyorum. Film ve dizi de izlerim hafif bir kaç oyun da oynayabilirim arada. Aklımda olan bir kaç alternatif
Ipad 10. Nesil + Pencil
Samsung S9FE+
Huawei Matepad 11.5 + Klavyeli Kılıf ve MPencil
Ne önerirsiniz kafam karıştı iyice. Klavye zorunlu değil de kalem olması gerekiyor. Diğerini sonradan halledebilirim bir şekilde.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ harici bir şey alma bu bütçeye.
Klavyeli kılıf mevzusunu yapabilir miyiz peki? Samsung yazılım olarak çok iyi biliyorum ama donanım işin içine girince kafam karışıyor.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Klavyeli kılıf mevzusunu yapabilir miyiz peki? Samsung yazılım olarak çok iyi biliyorum ama donanım işin içine girince kafam karışıyor.
Yapabilirsin. Yan sanayi ürün var birsürü uyguna. Donanımı falan boşver sen Samsung taş gibi cihaz. Zenginler bile Ipad'i gereksiz pahalılığı ve Samsung karşısında ezilmesi yüzünden bırakıyor artık. Al geç düşünmeden. Zam yiyor sürekli her şey son 1 haftadır.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Yapabilirsin. Yan sanayi ürün var birsürü uyguna. Donanımı falan boşver sen Samsung taş gibi cihaz. Zenginler bile Ipad'i gereksiz pahalılığı ve Samsung karşısında ezilmesi yüzünden bırakıyor artık. Al geç düşünmeden. Zam yiyor sürekli her şey son 1 haftadır.
Yılbaşı yaklaşıyor zaten fiyatlar uçmadan aileyi ikna edip çekmek lazım bir tane. Laptop geliyor bu paralara aklımı çelmiyor değil. Lenovo Ideapad Slim 3 alıp okuldaki yazılım ve basit program işlerini de yapabilirim. Ya da elimdeki sistemi elden çıkartıp rtx4060lı laptop + s9fe+ kombosu yapacağım.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Yılbaşı yaklaşıyor zaten fiyatlar uçmadan aileyi ikna edip çekmek lazım bir tane. Laptop geliyor bu paralara aklımı çelmiyor değil. Lenovo Ideapad Slim 3 alıp okuldaki yazılım ve basit program işlerini de yapabilirim. Ya da elimdeki sistemi elden çıkartıp rtx4060lı laptop + s9fe+ kombosu yapacağım.
5600X ve 6600XT iyi ikilidir ama 4060'lı laptop alınabilir alternatif olarak evet. Zaten benzer güçteler. Çok fark hissetmezsin. Genel anlamda şöyle her şeyi bi incelediğimizde zaten 15 bin öyle çokta büyük bir para olarak görünmüyor. Öğrenci de olsan düzenli ufak ufak para biriktirerek 1 yıl içinde rahat alırsın. Ama 18-19'a çıkma ihtimali olduğundan şuan alman en mantıklısı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
enes
Huawei dediginiz tableti 1 yıldır kullanıyorum cok iyi bir tablet tek sorun diyebilecegim sey playstore yok oda gbox ile cozumu var

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Huawei dediginiz tableti 1 yıldır kullanıyorum cok iyi bir tablet tek sorun diyebilecegim sey playstore yok oda gbox ile cozumu var
Onu düşünüyordum ben de klavye+kalem ile hiç fena durmuyordu. Dex özelliği nedeniyle bile samsungtan yana kullanabilirim hakkımı. S pen'in inceliğini de bir kılıf alarak çözerim herhalde artık.

Spectre_zz

80+ Bronze
bende var s9fe ders için kullanıyorum tek sorun kalem ucu çok çabuk eziliyor 2 ayda resmen yok oldu uç kısmı ama her gün 10 saat kullanıyorum kalemi

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
bende var s9fe ders için kullanıyorum tek sorun kalem ucu çok çabuk eziliyor 2 ayda resmen yok oldu uç kısmı ama her gün 10 saat kullanıyorum kalemi
Ben o kadar çok kullanmam da hocam öyle bir sorun olduğunda ne yapıyorsunuz?

Spectre_zz

80+ Bronze
apple disinda tablet alma kardesim. husrana ugrarsin.
dünyanın en boş tavsiyesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ders çalışıcak adama fazla bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizim dershanedeki tüm arkadaşlar apple kullanıyor yok kalemin şarjı bitti yok dosya dondu whatsapp bile yukleyemiyosun dosya paylaşamıyosun başka cihazlarla kendini beğenmiş bir işletim sistemine sahip ders çalışmak için samsungun çok daha fazla özelliği var ve kalem denen 5 dolarlık aleti 3kya dayatmıyorlar samsungda en azından

Top Bottom