Neler Yeni

Ders için tablet önerisi.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Huawei Matepad 11.5 Pappermate veya Air modeli klavyeli kılıf ve çizim kalemiyle birlikte almakta aklımdan çıkmıyor değil.
Burada bana en mantıksız gelen alternatif ipad 10. nesil + kalem zaten. Hem pahalı hem donanım olarak daha zayıf.
S9FE+ alsam nasıl bir klavye mouse yani aksesuar önerirsiniz huawei alsam google hizmetlerinde sorun yaşar mıyım?

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Kalem şartıyla istiyorum dostum derslerde işime yaraması lazım. Film ve dizi izlemesi de cabası. Bir de ekranı küçük gelebilir 12 inç nerede 8 inç nerede.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyesi var ancak kılıflı mı bilmiyorum. Ekran olarak Samsung Tab S9 FE'den daha iyi bir cihaz. Vatan Bilgisayar gece indirimlerinde (22:00 sonrası) 11.999 TL'e düşüyor.
samsung s9 fe+ ve ipad 10. nesil ile karşılaştırmanı istiyorum muadil olarak xiaomi pad 6 poco pad veya huawei matepad11.5 gösterilebilir.

kemalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kemal
Kalem şartıyla istiyorum dostum derslerde işime yaraması lazım. Film ve dizi izlemesi de cabası. Bir de ekranı küçük gelebilir 12 inç nerede 8 inç nerede.
15k nerede 5k nerede hocam :D ben film için aldım ondan güzel sorun yaşamadım ama dediğin gibi 10k üzerine bişeyler bakılabilir.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
15k nerede 5k nerede hocam :D ben film için aldım ondan güzel sorun yaşamadım ama dediğin gibi 10k üzerine bişeyler bakılabilir.
Orası öyle o paraya honor pad x9 da var ama eğlence tabletleri bunlar. Ben de mecburen ihtiyacım doğrultusunda alıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklım çok karıştı arkadaşlar bir sürü tablet var bu fiyat bandında kalem desteği olmayanları bir kenara atarak.
Honor Pad 9 Kalem + Klavye
Samsung S9FE+ + SPen
Huawei Matepad 11.5 Klavyeli + Kalem
Ipad 10. Nesil + Apple Pen
Bunlar kalem desteği olan cihazlar fiyatları da yakın sayılır. Hangisini alacağımı şaşırdım açıkcası. Hepsi de işimi görür ancak sorun sıkıntı yaşamak istemiyorum. Ayrıca orjinal klavyesiyle gelen cihazlar kendine çekmiyor değil. Onun dışında Samsung Dex Modu artısı var Ipad'in ise optimizasyonu ve performansı daha iyi ancak fiyatı hepsinden daha pahalı. O paraya direkt s9 alınması daha mantıklı zaten.

Son düzenleme:

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Şu forumu terk etsene sen :D Bu kafayla çok yaşamazsın
Apple tablet en son seçeneğim olabilir şuan. 64gb küçük ekran ve kalemi de ekstra pahalı. Apple bir telefonum yok diğer nimetlerinden de yararlanamayacağım o yüzden bir halta benzemeyecek.

Spectre_zz

80+ Bronze
Apple tablet en son seçeneğim olabilir şuan. 64gb küçük ekran ve kalemi de ekstra pahalı. Apple bir telefonum yok diğer nimetlerinden de yararlanamayacağım o yüzden bir halta benzemeyecek.
konu gereksiz uzadı kanka samsung al geç matepad de yok google yok alıp napacan apk mi indirecen

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Onur Dogan
eskiden ipad 9 vardı bende . kalem klavye mouse seti, 144hz , hızlı şarj vs. derken heveslendim ve ipadi satıp aldım. 1 yıl oldu gayet memnunum, bende soru çözmek için almıştım. 2. nesil kalem gayet tatmin etti beni ( başka kalem kullanmadım daha önce ) . gbox gayet stabil çalışıyor, kullanamadıgım herhangi bir hizmet, uygulama vs olmadı suana kadar. tavsiye ederim. ( bu arada sadece ders için gereksiz güçlü bir tablet. ben hem uzun ömürlü olsun hemde 2. nesil kalem olsun diye aldım )

Son düzenleme:

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
konu gereksiz uzadı kanka samsung al geç matepad de yok google yok alıp napacan apk mi indirecen
Farkındayım ama herkesin yorumu farklı bu konuda. Honor pad 9 düşünüyorum şuan olmadı dediğiniz gibi samsung alıp geçicem sağolun.

Top Bottom