Merhaba, şu an hem üniversiteye hazırlanmak hem de üniversitede en az 4 yıl boyunca kullanmak için tablet araştırıyorum fakat o kadar çok seçenek var ki belli bir fiyat bandının üzerinde hepsinin kullanıcı yorumu farklı ve kendince iyi alanları var ve kararsız birisi olduğum için tercih yapamıyorum. Kullanım amacım genelde not tutmak, PDF üzerinden soru çözmek, genel kullanım, flim dizi vs izlemek. Bana diyebilirsiniz bunun için basit bir şey al ve geç haklı da olabilirsiniz ama almışken güzel bir şey almak istiyorum ve 4-5 yıl kasma donma olmadan kullanmak istiyorum. Güzel bir kalem performansı olması da güzel olur, çok not alırım. Çalıştığım için belli bir bütçem var.
Size araştırdığım tabletleri söyleyeyim eğer bilginiz var ise kullanım deneyimi ya da fikir fark etmez yardımcı olursanız sevinirim.
1: iPad Air M3 Wi-Fi 128 GB 13 inch fiyat: 36bin TL (ekstra olarak kalem masrafı da olacak ama 36 veridkten sonra onu da alırım )
2: Samsung Galaxy Tab S10 Ultra SM-X920 gri 512 GB 14.6 fiyat: 37bin TL.
3: Samsung Galaxy Tab S10 Plus SM-X820 256 g fiyat: 28 bin TL.
4. Samsung Galaxy Tab S9 Ultra fiyat: Sahibinden'de ortlama 2. elleri 30bin TL 0I 45.
5. Lenovo Yoga Tab Plus zaEG0058TR 512 GB 32bin TL.
6. Honor Magic Pad2 256 GB 25bin TL.
Benim araştırıp alınabilecek bulduklarım bunlar bir de "OnePlus Pad 3 var vakat yine sahibinden ve yurt dışı granti vs yok, başka önerebileceğiniz bir şey var ise ya da bunlar arasında önereceğiniz yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Size araştırdığım tabletleri söyleyeyim eğer bilginiz var ise kullanım deneyimi ya da fikir fark etmez yardımcı olursanız sevinirim.
1: iPad Air M3 Wi-Fi 128 GB 13 inch fiyat: 36bin TL (ekstra olarak kalem masrafı da olacak ama 36 veridkten sonra onu da alırım )
2: Samsung Galaxy Tab S10 Ultra SM-X920 gri 512 GB 14.6 fiyat: 37bin TL.
3: Samsung Galaxy Tab S10 Plus SM-X820 256 g fiyat: 28 bin TL.
4. Samsung Galaxy Tab S9 Ultra fiyat: Sahibinden'de ortlama 2. elleri 30bin TL 0I 45.
5. Lenovo Yoga Tab Plus zaEG0058TR 512 GB 32bin TL.
6. Honor Magic Pad2 256 GB 25bin TL.
Benim araştırıp alınabilecek bulduklarım bunlar bir de "OnePlus Pad 3 var vakat yine sahibinden ve yurt dışı granti vs yok, başka önerebileceğiniz bir şey var ise ya da bunlar arasında önereceğiniz yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.