Dershane mi yoksa evde çalışmak mı ? ikilemdeyim

sanli

80+
Reaksiyon skoru
7
Mezun senemdeyim, ahım şahım bir hedefim yok. 130k–200k gibi bir sıralama hedefim var (sayısal).

Dershaneye gitmekle evde ders çalışmak arasında kaldım. Ayrıca birkaç aylığına işe girmek istiyorum ki cebimde harçlığım olsun; fakat dershaneye gidersem bu mümkün olmayacak. Ailem dershaneye gitmemde ısrarcı, fakat hedefim çok yüksek olmadığı için evde halledebileceğimi düşünüyorum. Ama şöyle bir sorun var ki disiplinime tam güvenim yok. Ne yapmalıyım? Tavsiye verirseniz sevinirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bu hedefle dershaneye gitmek annene babana yazık. Kendin calis yaparsin.

Mezun senemdeyim, ahım şahım bir hedefim yok. 130k–200k gibi bir sıralama hedefim var (sayısal).

Dershaneye gitmekle evde ders çalışmak arasında kaldım. Ayrıca birkaç aylığına işe girmek istiyorum ki cebimde harçlığım olsun; fakat dershaneye gidersem bu mümkün olmayacak. Ailem dershaneye gitmemde ısrarcı, fakat hedefim çok yüksek olmadığı için evde halledebileceğimi düşünüyorum. Ama şöyle bir sorun var ki disiplinime tam güvenim yok. Ne yapmalıyım? Tavsiye verirseniz sevinirim.
Dershaneye gidilmez.
ben gittim iptal ettim tamamiyle zaman kabyı
sana öğrenci değil müşteri gibi bakıyorlar
para koparmak için her şeyi yapıyorlar

instadan şikayet yazdım diye adanafinalmerkezden engel yedim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 0'dan 1 temmuzda başlamıştım 80k bekliyordum kaydırma yapmışım ve sıralamalar da değişikti 120k geldi.
Dershaneyi geç bıraktım geç bırakmasam geo da öğrenirdim. 1 geo falan yaptım toplamda tamamiyle zarar

dershane gidenlerin çoğu mezun tayfa olup oraya karı kız avlamaya giden tipler

Dershaneye gidilmez.
ben gittim iptal ettim tamamiyle zaman kabyı
sana öğrenci değil müşteri gibi bakıyorlar
para koparmak için her şeyi yapıyorlar

instadan şikayet yazdım diye adanafinalmerkezden engel yedim :D

Ben 0'dan 1 temmuzda başlamıştım 80k bekliyordum kaydırma yapmışım ve sıralamalar da değişikti 120k geldi.
Dershaneyi geç bıraktım geç bırakmasam geo da öğrenirdim. 1 geo falan yaptım toplamda tamamiyle zarar

dershane gidenlerin çoğu mezun tayfa olup oraya karı kız avlamaya giden tipler
tamamdır hocam sağolasın

kafam netleşti sayende

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dershaneler çok boş para tuzağı yapacak adam her türlü yapar dershaneye gerek yok yapamayacak adamı dershanede yaptırtamaz zaten yani insanın kendinde biter diyebiliriz

Dershaneler boş diyen bence düzgün dershaneye gitmemiş de neyse
Ben olsam giderdim zaten gittiğim sene dershane bizle ilgilendiği gibi normalde sınav takviminde olmayan denemeleri bizim isteiğimiz üzerine getirtip bize dağıtıyorlardı, ayrıca sınıfındaki öğrencilerle yarışma ortamında olman daha iyi olabilir, en azından benim açımdan öyleydi
+ olarak hocaların iyi olursa anlamadığın konuları ve yapamadığın soruları çok kolay öğrenirsin kendi başına öğrenmekten kesinlikle daha kolay oluyor

Ben şahsen dershaneyi önermem ama evi de önermem. En iyi seçenek kütüphaneye gitmek. Üstlerdeki arkadaşın dediği gibi disiplinli bir şekilde kütüphaneye gidip ders çalışırsan derece bile yaparsın.

kütüphane iş yapıyor kesinlikle dershane önermiyorum desem yanlış olur ama bana faydası olmadı sana olabilir

Dershaneler boş diyen bence düzgün dershaneye gitmemiş de neyse
Ben olsam giderdim zaten gittiğim sene dershane bizle ilgilendiği gibi normalde sınav takviminde olmayan denemeleri bizim isteiğimiz üzerine getirtip bize dağıtıyorlardı, ayrıca sınıfındaki öğrencilerle yarışma ortamında olman daha iyi olabilir, en azından benim açımdan öyleydi
+ olarak hocaların iyi olursa anlamadığın konuları ve yapamadığın soruları çok kolay öğrenirsin kendi başına öğrenmekten kesinlikle daha kolay oluyor
Evet haklısın ama hedefim yüksek yerler olmadığı için tonla para vermeye gerek duymuyorum. Arkadaşların dediği gibi kütüphaneye gidip çalışacağım.

dershaneye gittim rezillikten başka bişey değildi kendim çalışsaydım diyorum keşke sakın gitme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,049
Üyeler
185,215
Son üye
NoobyOne
Geri