Neler Yeni

Dershaneden verim alamıyorum

Yasin Çınar

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. 12.sınıf öğrencisiyim ve yazdan beri dershaneye gidiyorum fakat dershaneden şuana kadar ders konusunda hiç verim alamadım diyebilirim. Kaydımı aldırmayı çok düşündüm fakat sonrasında daha kötü olur diye hep erteledim ve artık dayanamayacak noktaya geldim. Dershaneden sadece disiplin, deneme ve rehberlik hizmetinden fayda alabiliyorum; ders konusunda hiç verim alamıyorum. Hocaların çoğu baya iyi fakat bende var olan dikkat bozukluğu ve tembellik yüzünden dersleri dinleyemiyorum. Hafta içi olan dersleri biraz daha iyi dinleyebiliyorum fakat haftasonu sıfır. Önemli olan da haftasonu dersleri bildiğiniz gibi. Kendimi full odaklasam bile dikkatim en fazla 2 ders dayanıyor, sonrasında iptal oluyorum. En sevdiğim derste bile bu geçerli. Çoğu konuyu dinleyemiyorum o yüzden evde çalışıyorum. (Tekrar amaçlı değil bildiğin sıfırdan.) Ailem de biraz haklı olarak para verdikleri için her gün gitmemi istiyorlar, bazı zamanlar psikolojim çok kötü olsa bile gitmek zorunda kalıyorum. Ayrıca acayip bir konuları yetiştirir miyim streside başladı kafayı yemek üzereyim. Cevaplarınız için teşekkürler.

(Psikiyatri ve psikoloğa gidiyorum başka sebepten ötürü, fakat bende dikkat bozukluğuda var olabileceği üzerinde duruyorlar. Bir dahaki psikiyatriye gittiğimde kesin tanı konucak, şuanda birkaç form verdi onları dolduracağım.)

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
Bencede boş özellikle evde ders çalışmaktan verim alıyorsan Git evde çalış çünkü harbiden senin gibiler için dershane gereksiz ha mesela sorun var veya kafana bir şey takıldı o zaman git dershanedeki hocalara sor sorunu hafta içi günleri onun dışında sana dershaneyi oneremem bende verim almıyorum çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,644
Üyeler
163,029
Son üye
Formst
Top Bottom