Neler Yeni

Dershaneye 48 bin tl verilirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mustafa
dershaneyi ders için mi kullanacaksın ortam için mi? Derdin ortam ise ailen adına üzüldüm.
Hocam kari kiz icin degil ders motivasyonu icin
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer o kadar paranın sana harcanması aile ekonomisini etkilemiyecekse git ama eğer kötü yönde etkileme ihtimali varsa doping hafıza al. dershanelerin yer yok demesi tamamen safsata, sırf kayıt olma durumunu hızlandırmak için derler. adamlara 48bin vercecksin yer yok diye seni almıyacaklar hahah yalan dolan bu devirde dershaneye 48 bin vermek biraz pahalıgibi. Çoğu iyi hoca youtube da para olduğunun farkına vardı ve sadaka veren dershaneler yerine kendi kanallarında ders anlatmaya başladılar. 4 sene dershaneye gittim bir tane iyi fizik hocasına denk gelmedim. bazılarının parası ödenmez bazıları çok kötü ders anlatır bazılar ise senle dalga geçerek ders anlatır risk yani. tüm derslerinin hocalarının çok iyi olcağını düşünmüyorum . bana her kayıt olduğumda, her hafta hocalarla bire bir ders imkanı sunuyoruz demişlerdi ben hocaya böyle bir istekte bulunduğumda ise bana takvimimde yer yok demişti çoğu yer senden parayı alırken verdikleri vaatleri yerine getirmez
Tsk ederim hocam bilgi için

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
valla ben bu sene dersaneye 55 bin verdim. netler adam akıllı artmadı son 2 ay kala evde kendim ayt yi youtube dan hocalardan dinledim vs daha cok yükseldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence gereksiz ama mesela 30 net mat yapanlar falan vardı onların youtube la işi yok gidip orda hocaları cok sağlam kullandılar

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
eğer evde sessizlik saglanıyorsa ve verimli calısabilirim diyorsan hic gerek yok

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Dershaneler bence genelde hiç güzel ortamlar değil. 1 ay gittim sadece o da gerçekten fazlasıyla pahalı bir dershaneydi (adını vermeyeceğim sormayın). Hiç sevmedim. Ortamı çok soğuk geliyordu ve (aşırı) ödev yüklemekten başka bir şey yaptıkları yoktu. Ödevler yapılsın diye çok da garip kuralları vardı. Hızlı ders anlatayım ödev vereyim derdinden 20 dersin 17'si anlaşılmıyordu. Ayrıca seviye sınıfı olayı beni mental olarak çok yorardı, şükür sene içi aile zoruyla gitmek gibi bir hata yapmadım. Benim anladığım kadarıyla dershane mantığı, "Ben sana başını göstereyim kendin gerisini öğren." mantığı. Buna da para vermek bana hiç mantıklı gelmiyor. Derslere YKS anlayışı hoşuma zaten gitmiyordu ama dershane anlayışı bambaşka daha kötü.

Okuyanlar gidip gitmeme kararını yine araştırıp versin çünkü sorumluluk bu konuda ben dahil kimse almaz. Ama şu an ben o durumda olsam herhangi bir dershaneye gitmezdim. Motivasyon varsa gerçekten YKS'nin bir olayı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Sınıflar az kisilikse normal burada 6 kişilik sınıflı olanlar 60.000 ama benim gittiğim kurs 8-12 kişilik 28.000 ve hocaları daha iyi değişiyor avantajlarına göre eğer aile durumunuz sıkıntıya düşmez ise gitmeni tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mustafa
Dershaneler bence genelde hiç güzel ortamlar değil. 1 ay gittim sadece o da gerçekten fazlasıyla pahalı bir dershaneydi (adını vermeyeceğim sormayın). Hiç sevmedim. Ortamı çok soğuk geliyordu ve (aşırı) ödev yüklemekten başka bir şey yaptıkları yoktu. Ödevler yapılsın diye çok da garip kuralları vardı. Hızlı ders anlatayım ödev vereyim derdinden 20 dersin 17'si anlaşılmıyordu. Ayrıca seviye sınıfı olayı beni mental olarak çok yorardı, şükür sene içi aile zoruyla gitmek gibi bir hata yapmadım. Benim anladığım kadarıyla dershane mantığı, "Ben sana başını göstereyim kendin gerisini öğren." mantığı. Buna da para vermek bana hiç mantıklı gelmiyor. Derslere YKS anlayışı hoşuma zaten gitmiyordu ama dershane anlayışı bambaşka daha kötü.

Okuyanlar gidip gitmeme kararını yine araştırıp versin çünkü sorumluluk bu konuda ben dahil kimse almaz. Ama şu an ben o durumda olsam herhangi bir dershaneye gitmezdim. Motivasyon varsa gerçekten YKS'nin bir olayı yok.
Hocam +aile zoru faktörü

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Hocam +aile zoru faktörü
O sıkıntı işte :D. Zamanında ben de anlatamadım. Ders konusunda sonradan pişman olduğum başka şeyleri de anlatamadım. Ben yapamadığım için nasıl aileye anlatılır tavsiyesini de veremeyeceğim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Özel ders alsan bu kadar tutar mı bilemedim valla 😄

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Bende kardeşime geçen sene yazılma çok pahalı demiştim. Ortam önemli motive oluyorum evde çalışamıyorum vs diye yazıldı. Birkaç ay gitti daha sonra evde daha iyi çalışıyorum dedi. Gitmediği dersaneye boşuna para ödüyoruz. Keşke dersaneye vereceğiniz parayı bana verseydiniz daha çok motive olurdum diyordu en son 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,471
Üyeler
168,139
Son üye
Arda Artaka
Top Bottom