Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 948
Sınıfta kaldıktan sonra her şeyi kendin daha tarafsız değerlendirebilirsin. Şimdi herkes gönlünden geçeni söylüyor.
Dershanelerin hepsi ticarethane zaten ama yeni öğrenci çekmek için başarı tablolarını umursuyorlar. Yine de hepsi aynı değil çok kötü olanları da var biliyorum.Ben ailem zoruyla dershaneye kayıt oldum yarın başlıyor benim 2. Mezunum bu. Kendimi keseceğim cidden o kadar kötü mü? Biz kayıt olmaya gittiğimizde oranın atmosferi olsun kadının bana umut vermesi olsun falan beni havaya soktu. İnşallah pişman olmam yoksa ya ailem beni yada ben kendimi gebertecem arkadaş
TYT için dershane bence de mantıklı değil çünkü dershaneler ona odaklanmayacak AYT odaklı çalıştıracak.Arkadaşlar merhaba ben 12. sınıfım geçen sene açığa aldım okulumu evde daha iyi çalışmak için. Ve geçen sene dershaneye yazıldım ama bir şeye faydası olmadı sadece ortam vardı sosyalleşmek için o kadar. 12. Sınıf oldum hedefimi 2 yıllıktan devam ettirmek istedim sadece TYT özelinde sınava gireceğim çünkü. 2 yıllık bölüm için 9 ay dershaneye gitmek istemedim zaten yolu da uzak geliş gidiş toplam 2-2.5 saatlik yol yapıyor. Bende bırakma kararı aldım evde kendim TYT ye çalışırım diye sizce doğru olanı mı yaptım fikre ihtiyacım var
Bende şuan mezun senemdeyim. Geçen sene sınıftaki nerdeyse herkes dershaneye gidiyodu ve 40 kişilik sınıfta sadece 2 kişi falan düzgün bi yere yerleşti. Yani işin özü tavsiye etmem oraya para verene kadar çok kötü olup internetten anlamadığın yerde özel hoca tut.Arkadaşlar merhaba ben 12. sınıfım geçen sene açığa aldım okulumu evde daha iyi çalışmak için. Ve geçen sene dershaneye yazıldım ama bir şeye faydası olmadı sadece ortam vardı sosyalleşmek için o kadar. 12. Sınıf oldum hedefimi 2 yıllıktan devam ettirmek istedim sadece TYT özelinde sınava gireceğim çünkü. 2 yıllık bölüm için 9 ay dershaneye gitmek istemedim zaten yolu da uzak geliş gidiş toplam 2-2.5 saatlik yol yapıyor. Bende bırakma kararı aldım evde kendim TYT ye çalışırım diye sizce doğru olanı mı yaptım fikre ihtiyacım var
O kişiden kişiye değişiyor ben program yaptım 2-3 gündür sağlam çalışıyorum okul beş para etmez hiç bir şey öğrenemiyodum boş gelip boş gidiyodumEv'de bol bol oyun oynarsın. Başka bir şey yapmazsın. Ben de yapmazdım. Okula devam etmeliydin. Dershane bence de boş iş. Okulda öğrenemediğini orada da öğrenemezsin.
Okulda da öğretmenler özel ders vereceğiz hayalleri ile sallıyor olabilirler. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.
Bence devam et şahsen ben gittiğim dershanenin çok faydasını gördüm, hele dershanede derece yapabilecek potansiyeli olan hedefi yüksek insanlarla takıl onlarla yarış bir süre sonra istemesen de onların temposuna ayak uyduruyorsun netlerin artıyorBen ailem zoruyla dershaneye kayıt oldum yarın başlıyor benim 2. Mezunum bu. Kendimi keseceğim cidden o kadar kötü mü? Biz kayıt olmaya gittiğimizde oranın atmosferi olsun kadının bana umut vermesi olsun falan beni havaya soktu. İnşallah pişman olmam yoksa ya ailem beni yada ben kendimi gebertecem arkadaş
2-3 gün pek uzun bir süre değil. Tabi sen devam et. Ülkede yeterince boş adam var. Daha fazla katılıma gerek yok.O kişiden kişiye değişiyor ben program yaptım 2-3 gündür sağlam çalışıyorum okul beş para etmez hiç bir şey öğrenemiyodum boş gelip boş gidiyodum